Mindeközben Paraguayban: együttműködést kötöttek egy nem létező országgal

2023. december 01. 22:45

A felelőst kirúgták ezért.

2023. december 01. 22:45
null

Paraguayban elbocsátottak egy magas rangú tisztviselőt, mert egy nem létező ország állítólagos képviselőivel írt alá egy olyan memorandumot, amely diplomáciai kapcsolatok létesítését szorgalmazta a felek között. Arnaldo Chamorro, a mezőgazdasági minisztérium volt kabinetfőnöke maga jelentette be a sajtónak, hogy előző nap elbocsátották, mert októberben megállapodást írt alá egy állítólagos dél-amerikai szigetország, a „Kailasai Egyesült Államok” képviselőivel.

Ellátogattak hozzánk, és elmondták, hogy együttműködést szeretnének Paraguayjal, erről több projektet is bemutattak, mi meghallgattuk őket, és ennyi volt” 

– magyarázta a történteket a leváltott tisztviselő. 

Szavai szerint a két küldött még Carlos Gimenez miniszterrel is találkozott. A minisztérium által lepecsételt emlékeztetőben a volt kabinetfőnök azt írta: gratulál a „tiszteletreméltó Nithyananda Paramashivamnak, a Kailasai Egyesült Államok uralkodójának, és nagyra értékeli tevékenységét, amellyel gazdagította a hinduizmust és az emberiséget, valamint hozzájárult a Paraguayi Köztársasággal való kapcsolatok kialakításához”. 

Még azt is felajánlották, hogy támogatják őket abban, hogy csatlakozzanak az ENSZ-hez. A helyi sajtó szerint az „uralkodó” valójában egy indiai férfi, akit hazájában köröznek. 

(MTI)

Nyitókép: NORBERTO DUARTE / AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2023. december 02. 05:36
Talán egy felelős köztisztségviselőnek illene csak munkaidő után berúgni. "nem létező országgal" mondjuk, nekem ehhez nagyon sokat kéne inni :)
panyigai péter
2023. december 02. 03:47
Úgy látszik, nemcsak a gringók állnak hadilábon a földrajzzal. Azért egy külügyesnek illenék legalább a létező és a nemlétező országokat megkülönböztetni. Ritka az ilyen felhőtlenül lájkolható hír.
Akitlosz
2023. december 02. 03:11
:-) Ebből a történetből jó vígjátékot lehetne forgatni.
Kozmosz
2023. december 02. 00:19
Focizni biztosan tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!