Kevin Spacey Tucker Carlsonnak: Nélkülem a Netflix nem lenne senki (videó)

2023. december 25. 22:32

„Olyan valakire van szükség a Fehér Házban, aki nem olyan félős, mint én” – mondta a Frank Underwoodként megszólaló színész a 2024-es elnökválasztásról.

2023. december 25. 22:32
null

Tucker Carlsonnak adott interjút Kevin Spacey, de nem saját, hanem az általa a Kártyavár című sorozaban játszott Frank Underwood szerepében, vette észre a Variety cikke nyomán a Telex.

A különös karácsonyi videóban szó esett a Netflixről és a 2024-es amerikai elnökválasztásról is.

Furcsa, hogy úgy döntöttek [a Netflix], nyilvánosan megszakítják velem a kapcsolatot olyan állítások miatt, amik hamisnak bizonyultak” – értetlenkedett az interjúban Spacey. „Nincs kérdés, a Netflix miattam létezik. Feltettem őket a térképre” – szögezte le. A Telex emlékeztet: Spacey hat évadig játszotta a hataloméhes Frank Underwoodot a Kártyavárban, azonban miután szexuális visszaélésről szóló vádak érték Spacey hat évadig játszotta a hataloméhes Frank Underwoodot a Kártyavárban, azonban miután szexuális visszaélésről szóló vádak érték Spaceyt, a Netflix levette őt a sorozatról. A színészt 2022-ben és '23-ban felmentették a vádak alól.

A színész a szerepében ( Frank Underwood) viccesen arra utalt, hogy elindul a jövő évi amerikai elnökválasztáson.  „Olyan valakire van szükség a Fehér Házban, aki nem olyan félős, mint én” – enyhített „bejelentésének” súlyán Spacey.

 

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. december 26. 17:02
Hát maga megbolondult, hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond!?
titi77
2023. december 26. 10:27
az "isten jobb keze" gondolom a pressman kurvája,hogy ennyire védi a valódi génselejteket.
powerage
2023. december 26. 07:38
Spacey legalábbis gyanús alak: https://edition.cnn.com/2020/07/04/uk/maxwell-spacey-throne-gbr-intl/index.html "olyan állítások miatt, amik hamisnak" A vádlói meghaltak, basszátok meg. Az, hogy Tucker így körbeszopja, csak azt mutatja, hogy ő is csak egy kontrollált figura.
gebsi1
2023. december 26. 06:11
A NETFLIX felkerült volna magától is, mivel egy alacsony szellemi színvonal kiszolgálására alkalmas kanális és ebből található a legnagyobb "kínálat" a Föld lakosságát tekintve. Előfordul hogy szembejön velem ez a kanális de az esetek 90%-ban 10-15 perc után megy a kukába mert nézhetetlen szar. A maradék között viszont nagyon ritkán de előfordul egy két gyöngyszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!