Hatvan francia színész állt ki a zaklatással megvádolt Depardieu mellett

2023. december 27. 06:31

Közöttük van a volt francia first lady is.

2023. december 27. 06:31
null

Közel 60 színész és a francia kulturális élet vezető személyiségei nyílt levélben ítélték el a szexuális zaklatással vádolt Gérard Depardieu elleni támadásokat, írja a Guardian. A nyílt levél a Le Figaroban jelent meg, és olyan neves személyiségek írták alá, mint Charlotte Rampling brit színésznő, Carla Bruni volt francia first lady és énekesnő, valamint Carole Bouquet színésznő, Depardieu egykori élettársa.

Szerintük „a legnagyob francia színész” a „gyűlölet áldozata” lett.

 Depardieu-t három éve vádolták meg először nemi erőszakkal, mára több tucat nő állította, hogy a színész szexuális zaklatást és bántalmazást követett el vele szemben.

„Soha, de soha nem bántalmaztam nőt. A média bíróságával és az ellenem zajló lincseléssel szemben csak a szavammal védekezhetek” – tagadta a vádakat még októberben Depardieu.

Nyitókép: /ENS KALAENE / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 27. 20:36
Ez a biznisz addig tolható, mig a hamisan vádolókat és az őket támogató zsidó médiát szarrá nem perelik a hamisan megvàdoltak. Nincs más módszer ellenük.
survivor
2023. december 27. 20:11
Ihotx Ha nem dugja meg JÓL... :-)
survivor
2023. december 27. 20:09
Dugják fel a vibrit... Ha engem minden volt szeretőm megmitúzna... Jaaa, hogy én NEM vagyok gazdag ??
Zolotarjov
2023. december 27. 08:57
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!