Felkavaró videó: így mentette az embereket autójával az izraeli hős!

2023. december 01. 17:41

Összesen 120 túlélőt szállított biztonságos környezetbe.

2023. december 01. 17:41

Egészen megdöbbentő videó látott napvilágot az izraeli sajtó által csak hősként emlegetett, Oz Davidianról, aki összesen 120 embert mentett meg a halál torkából az október 7-én, a Nova fesztiválon kitört Hamász-mészárlás során. A férfi órákon keresztül a saját testi épségét is kockára tette, amíg biztonságos körzetbe szállította a túlélőket. Az autója fedélzeti kamerája pedig mindent rögzített.

Figyelem, felkavaró képsorok:

Ahogy korábban megírtuk, a Hamász által megtámadott izraeli fesztiválon magyar előadó is fellépett. DJ, Tóth „Wegha” András a törtétek után tömören csak annyit írt közösségi oldalán: „Megvagyok. Részvétem a családoknak, borzalom”.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: YouTube-képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 02. 18:10
Szar zsidó propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
Autofocus
2023. december 02. 00:09
Ilyankor ismerszik meg a valódi ember
Kormánypárti2
2023. december 01. 20:20
Fel vagyunk kavarodva. Vagy lehet hogy már mindenki leszarja ahogy a túltolt ukrán szarságot.
Tommaso
2023. december 01. 19:10
Semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon a Muki46-féle férgeknek. Akik elvakult gyűlöletükben elfelejtik azt, amit kiskorukban még tudtak. Hogy ez a zsidók 3000 éves őshazája. Az első burnuszos arab, a mai iszlamista terroristák őse, csak a VII. században tevegelt errefele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Ezek is érdekelhetik