Erdogan: Az izraeli kormányfőt háborús bűnök miatt bíróság elé fogják állítani

2023. december 04. 11:21

„Gáza palesztin föld és mindig a palesztinoké marad” – jelentette ki a török elnök.

2023. december 04. 11:21

Az izraeli miniszterelnököt háborús bűnök elkövetése miatt bíróság elé fogják állítani Izrael Gázai övezet ellen indított offenzívája miatt – jelentette ki hétfőn Recep Tayyip Erdogan török elnök.

„Gáza palesztin föld és mindig a palesztinoké marad

– jelentette ki Erdogan az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) isztambuli ülésén.

Kedden Recep Tayyip Erdogan török elnök António Guterres ENSZ-főtitkárral folytatott telefonbeszélgetésében kifejtette, hogy Izraelt nemzetközi bíróságon kell felelősségre vonni a Gázai övezetben szerinte elkövetett háborús bűncselekményekért – jelentette kedden a török államfő hivatala.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JAKUB PORZYCKI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2023. december 06. 17:26
korona.2.0 2023. december 04. 19:49 Isten büntetése NEM MARAD EL a tömeggyilkosságért. TÖMEGGILKOSSÁGOKÉRT! Ukrajna is a zongoristával...
Korrupt Kornél
2023. december 06. 17:21
Zelnszkijt a tömeggyilkost nem? És az összes mocskot aki szítják a háborút még mindig?
ZZoltan
2023. december 05. 02:20
Teljes mértékig igaza van Erdogánnak. Izrael emberiség elleni bűntettet követ el. Népírtást hajt végre. Ez háborús bűn! Az egész izraeli kabinetet börtönbe kell zárni. Ha már volt nürnbergi per. Most ilyet kell tartani a zsidó állam veztőinek.
Hill
2023. december 05. 02:13
Tehát a terroristák ránktámadnak, mi válaszul kilőjjük őket a faszba és mi leszünk háborús bűnösök. Újkori filozófia. De nyugodtan bíróság elé állíthatják Zelenszkijt, Bident, Putyint is ezzel az erővel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!