„Ennek az országnak vezetőre van szüksége, nem egy bohócra” – nagyon kiakadtak a Reszkessetek, betörőket parodizáló Rishi Sunakra (VIDEÓ)

2023. december 27. 06:24

A brit kormányfő az általa eljátszott rövid jelenetben kólás dobozosüdítőkkel bowlingozik, mályvacukrot süt, macskával játszik és filmeket néz Downing Street-i rezidenciáján.

2023. december 27. 06:24
null

Paródiát készített a Home Alone (Reszkessetek, betörők) című filmről a brit kormányfő hivatala, a főszerepet maga Rishi Sunak, a 2022 novemberében hatalomba került indiai származású politikus játszotta. Sunak a rövid jelenetben kólás dobozosüdítőkkel bowlingozik, mályvacukrot süt, macskával játszik és filmeket néz Downing Street-i rezidenciáján.

Bár nem készült reprezentatív felmérés, de a The Telegraph kommentelői egyértelműen nem vették a viccet: számos, sok lájkot begyűjtő hozzászólásban küldték el melegebb éghajlatra a vicces kedvű miniszterelnököt, akinek pártja, a konzervatív toryk egyébként 24 százalékos népszerűséggel a mélyponton vannak (tegyük hozzá itt: a beszakadás már a lemondott Boris Johnson botrányai nyomán megtörtént – a szerk.), miközben a Munkáspárt 43 százalékon áll, és jó eséllyel elsöprő sikerrel nyerne meg egy most tartandó választást.

De lássuk a kommenteket!

Ez a fickó teljesen elszakadt a valóságtól” – írta egyikük.

„Ez egyszerűen nevetséges. Ennek az országnak vezetőre van szüksége, nem egy bohócra” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Ennek a fickónak elment az esze? <...> Azért fizetjük a politikusokat, hogy vezessék az országot, nem azért, hogy színészek/komikusok legyenek, komoly embereket várunk tőlük. Mi történt az országunkkal?” – háborodott fel a boota1979 néven kommentelő Telegraph-olvasó.

Egy negyedik kommentelő nemes egyszerűséggel csak ezt a kérdést tette fel: „Nem tarthatnánk végre választást, kérem?”

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 27. 17:21
Elég nagy szégyen a nagy Angliára nézve, hogy egy ilyen paki miniszterelnökre futotta!
cutcopy
2023. december 27. 12:02
Én is gúnyt űznék a hülye angolokból ha indiai létemre a vezetőjük lennék..
Ehetős Odó
2023. december 27. 11:03
Semmi újdonság. A mi féleszű Fletónk is eszelősen táncikált a kormányfői irodában. Ezek az idióták már csak ilyenek.
elégia
2023. december 27. 09:40
A valaha nagy Brit birodalom szánalmassá vált, Sunakkal, és a 45 napos gomb nyomogatós, meg a fürtös fejű miniszterlnökökkel együtt. Az amerikai elnök kezet fog a levegővel, a brit miniszterelnök meg egy elhülyült indiai. Miden rendben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!