„Eltűnt a biciklim”, „a bejárati ajtót is fel akarták feszíteni” – kiborultak a berliniek a migránsok miatt

2023. december 04. 06:48

Egy járókelő szerint „mindent ellopnak”.

2023. december 04. 06:48

„Migránsszállót rendeztek be egy berlini luxushotelben” – írta meg hétfői cikkében a hirado.hu. Mint a lap tájékoztat: a jól karbantartott épületben „szíreket, afgánokat és törököket szállásoltak el.” Azonban mint a portál rámutat: „a környékbeliek felháborodtak. A szomszédok betörési kísérletre, bicikli-lopásra panaszkodnak”.

Így háborognak a helyiek

„Amióta a migránsok beköltöztek, eltűnt a biciklim” – panaszolta egy nő, aki az M1 riporterének elmondta azt is: egyébként már hét éve lakik a környéken.

Mindent ellopnak! Ide, a butikba is megpróbáltak betörni, a lakásunkban pedig még a bejárati ajtót is fel akarták feszíteni”

– tette hozzá. „Nem lehet, hogy a mi pénzünkből, az adófizetők pénzéből finanszírozzák őket: 3,6 milliót költenek rájuk!” – folytatta a nő felháborodva.

A hirado.hu kapcsolódó felvételét ide kattintva nézheti meg.

***

Nyitóképen: A hirado.hu tudósítójának nyilatkozik egy helyi járókelő. Fotó: Képkocka/Hirado.hu videója

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2024. január 06. 23:41
Kéremszépen, hétfőn kezdődik az általános sztrájk No-ban, lehet csatlakozni. Csak időben jelzem, Annalena Baerbock kisasszony szépen kikészített bőrére igényt tartok. A lyukas részek kikészítésére külön ügyeljenek. A Habeckét viheti aki arra gerjed. Sholczét kérem a Politische Museumnak leadni.
fatman
2023. december 04. 15:48
helyes, hajrá Afd!!! cél a 2/3! :))) mellesleg a kurva törökök hogy lehetnek menekültek? azok csatlakozási tárgyalásokat folytatnak azEU-val... idióták!
nyugalom
2023. december 04. 12:00
Vendégek!
optimiska-2
2023. december 04. 11:10
Biztos, hogy nem migránsok voltak! "Német, ne lopj!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!