Charles Michel bejelentette: Az Európai Tanács a jövő év elején újra tanácskozik Ukrajna támogatásáról

2023. december 15. 16:12

Derűlátó az Európai Tanács elnöke.

2023. december 15. 16:12
null

Az Európai Tanács a jövő év elején újra tanácskozásra gyűlik össze, hogy gyorsan döntést hozva megerősítse Ukrajna európai uniós pénzügyi támogatását – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke a brüsszeli csúcstalálkozót követően pénteken.

Sajtótájékoztatóján

reményét fejezte ki, hogy a tagállami vezetők legközelebbi tanácskozásuk alkalmával felelősségteljesen és gyorsan döntést hoznak majd

az Ukrajnának nyújtani tervezett uniós pénzügyi csomagról. „Derülátó vagyok és biztos abban, hogy képesek leszünk teljesíteni azon ígéretünket, hogy pénzügyi eszközökkel támogatjuk Ukrajnát” – fogalmazott az Európai Tanács elnöke, majd emlékeztetett: erről eddig 26 tagállam állapodott meg.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: TRIBOUILLARD / AFP 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andris-923
2023. december 16. 09:48
Annyira cuki ez a Mischelke azt hiszi hogy holnapra megváltozik OV véleménye ukrajnával kapcsolatban Akkor még nem nagyon ismeri a magyarok lelkivilágát Ha egyszer engem átb@szol johetsz hozzám kuncsorogni Még a saját lovénkat sem adtátok oda de már fizessünk
kulakman
2023. december 15. 20:36
Választás előtt már béna kacsa lesz az egész bagázs, de a miniszterelnökök még június után is ott lesznek hékás!!!!
pollip
2023. december 15. 20:03
Arról nem beszélt, hogy addig még nekik is dolgozniuk kell.
europész
2023. december 15. 20:00
Ha lesz még Ukrajna addigra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!