Amerikai szenátor: „Rettegnek attól, hogy újraválasztják Trumpot”

2023. december 03. 09:00

Ted Cruz szerint „bármivel is vádolnak a demokraták, ők maguk is ezt teszik”.

2023. december 03. 09:00

Ted Cruz, Texas állam republikánus szenátora nemrég az X-közösségi oldalán fejtette ki véleményét a demokraták lépéseiről és az őt ért támadásokról. Mint fogalmazott, „bármivel is vádolnak a demokraták, ők maguk is ezt teszik”.

Majd azzal folytatta, hogy „a baloldal a demokrácia elleni támadások miatt hiperventillál, 

de a valóságban a demokraták túlóráznak a demokrácia felforgatásáért”.

„Rettegnek attól, hogy újraválasztják Trumpot, ezért az igazságszolgáltatást használják arra, hogy a vezető republikánus jelölt tönkretételével beavatkozzanak a választásokba” – hívta fel a figyelmet a szenátor a demokraták visszaéléseire.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: MANDEL NGAN / AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. január 03. 05:52
Rég lőttek már le elnökjelöltet az usa-ban. Van még lejjebb…. A megszámlálhatatlan szétdrogozott agyú városlakó fel sem kapja a fejét, ha kiterítik a trumpot, csak legyen meg a mindennapi lövése.
ottoka-0
2023. december 03. 16:21
Trump Amerika nagy lehetősége!
pesszimista
2023. december 03. 15:44
Kennedy elnöksége idején még nem volt ilyen erős a háttérhatalom. Ma ereje teljében van, azt csinál amit akar, majd "jogállami " módszerekkel" eldönti ki legyen az elnök. Minta demokráciákban így szokás.
Perczel Éva
2023. december 03. 10:41
Ugyan már! Ez csak a parcellákon múlt, most is azon fog....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!