Vörös Félhold: izraeli erők tüzet nyitottak a gázai al-Kudsz kórház intenzív osztályára

2023. november 10. 20:02

A szervezet szerint egy ember meghalt, 28 másik pedig megsebesült a kórházra leadott mesterlövész-tűzben.

2023. november 10. 20:02

Egy ember meghalt, sok gyermek megsebesült, miután izraeli mesterlövészek célba vették az al-Kudsz kórházat – közölte a Palesztin Vörös Félhold, írta meg a Guardian
A Vöröskereszt közleménye, amelyben a betegek, az egészségügyi dolgozók és a gázai egészségügyi létesítmények védelmére szólít fel, 

a Palesztin Vörös Félhold Társaság (PCRS) közlése szerint az izraeli erők tüzet nyitottak a gázai al-Quds kórház intenzív osztályára.

A szervezet szerint egy ember meghalt, 28 másik pedig megsebesült a kórházra leadott mesterlövész-tűzben, amelyet az izraeli erők adtak le.

Nyitókép: Mahmud HAMS / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levente-11
2023. november 11. 08:53
A zsidók azért lőttek oda, mert az intenzív osztályon volt a palesztin rakétavető. Ezt mindenki tudhasssa.:-)
connorj
2023. november 11. 05:15
🥰🥰🥰🥰🥰😂🥰🥰🥰🥰🥰 JÖN A TÉLAPÓ: https://m.youtube.com/watch?si=_C3_JKPep-poC8ns&v=AgAHZ2KVk14&feature=youtu.be
grrrgo
2023. november 10. 23:55
A bácsi a képen azért szomorú, mert nem robbant a bomba, amit a testére kötözött, így nem jut fel a mennyországba, a feleségével együtt, hogy együtt iszogassanak a tejjel-mézzel teli paradicsomban.
Ninini
2023. november 10. 22:53
Na most... az azért egészen valószínűtlen, hogy csak úgy exhas nekiláttak szétlőni egy intenzívet. Szerintem bujkáltak ott patkányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!