Visszajönnek!?

2023. november 22. 21:09

Többé már nem no go zónák vannak, ahova nem ajánlatos bemenni, hanem mini Gázák, ahonnan ki-kicsapnak zsákmány után kutatva a kedves „vendégek”.

2023. november 22. 21:09
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Visszajönnek!?

»jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól« (Gyurcsány Ferenc)

Többé már nem no go zónák vannak, ahova nem ajánlatos bemenni, hanem mini Gázák, ahonnan ki-kicsapnak zsákmány után kutatva a kedves »vendégek«.

Emlékeztek még a »kár hogy továbbmentek« libsi mantrára!?

2024 arról fog szólni, hogy akik tovább mentek azok visszajöhetnek-e.

Ha úgy gondolod, hogy a Te, a családod és magyar emberek élete szebb, jobb, biztonságosabb lenne nélkülük, akkor ‘24-ben gyere el és szavazz a nemzeti oldalra!!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/EFE/Alberto Valdes

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. december 03. 11:33
asszaur, Kaptak egy területet, amiben a maguk szabályai szerint élhettek. Választottak is egy vezetést maguknak. A következő választáson meg rém okosan megválasztották a hamaszt... az meg betiltotta a további választásokat. Alagutakat ásott, rakétákat telepített, lövöldözött az iskolákból, kórházakból, közintézményekből. A kényszer annyi, hogy izrael nem engedi visszatelepülni a gázai muszlimot, az egyiptomi meg hallani sem akar róla, hogy maga felé kiengedje.
asszaur
2023. november 23. 10:04
Nem kellene a nogo zònákat a gázai ovezettel osszemosni. Mert az egy koncentrációs tábor, ahova nem önszántából ment a 2.4 millió palesztín, hanem oda kényszerítették ôket!
Kormánypárti2
2023. november 23. 07:56
Jó az a fotó! Egész biztosan felszabadultan pihennek, feltöltődnek ott a háttérben lévők.
Akitlosz
2023. november 22. 23:40
"Ha úgy gondolod, hogy a Te, a családod és magyar emberek élete szebb, jobb, biztonságosabb lenne nélkülük, akkor ‘24-ben gyere el és szavazz a nemzeti oldalra!!”" Hát, ha létezne olyan, szerepelne olyan a szavazólapon, akkor szívesen! Mert gondolom nem a Mária teréziás pártot akarja nemzeti oldalnak bemesélni. Az a pofátlanság teteje lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!