Világhírű viselkedéskutató: Nagy-Britanniában ipari méretű a nemi erőszakok száma, az elkövetők többségében pedig egy dolog a közös...

2023. november 05. 09:12

„Van ötletük, hogy mi lehet ez a közös pont?” – tette fel a kérdést Gad Saad.

2023. november 05. 09:12
null

Gad Saad kanadai viselkedéskutató professzor feltett egy találós-kérdést a követőinek X-en: „Nagy-Britanniában számos városban ipari méretű a fiatal brit lányok ellen elkövetett nemi erőszak száma. Az elkövetők csillagászati többségében egy dolog közös. Van ötletük, hogy mi lehet az?

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Glyn KIRK / AFP

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 06. 14:35
Van faszuk ??
bispora
2023. november 05. 15:55
Hogy mekkora a baj a pakik pedofil prostitúciós hálózataival mindenkinek ajánlanám Peter Mcloughlin: Easy Meat: Inside Britain's Grooming Gang Scandal című alapművét. Ebből látható hogy a muszlim szexrabszolgának betört fehér btit gyereklányok száma húsz év alatt a félmilliós számot nyaldossa! De talán még érthetőbb Rochdale esete. a kisvárosban olyan 3 ezer muszlim paki él. Közülük 400-an kerültek eddig bíróság elé pedofíliáért! Gyakorlatilag a felnőtt férfiak...
VeraMayer
2023. november 05. 13:40
Az ok az iszlamofóbia = az iszlám fóbiásan gyűlöl mindent, ami nem köthető az iszlámnak nevezett terrorisztikus valláshoz.
Kybon
2023. november 05. 13:03
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a britek meddig bírják. És ha már nem, akkor ki győz... (Mellékkérdés: mi lesz a londoni külfölddel, az ún. "Citivel"?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!