Vadászgéppel zúzták porrá az ukrán páncélosokat (VIDEÓ)

2023. november 23. 12:14

Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot egy orosz-ukrán összecsapásról.

2023. november 23. 12:14

„Az orosz légierő Szu–25-ös támadó repülőgépeinek legénysége megsemmisítette az ukrán fegyveres erők álcázott, megerősített terepállásait és páncélozott járműveit” – szúrta ki a Telegramon a Magyar Nemzet. Mint írták: 

pillanatok alatt semmisítették meg az ukrán páncélosokat.”

Az esetről készült felvételt a Telegrammal rendelkező olvasók itt nézhetik meg, míg a Telegrammal nem rendelkező olvasóink egy korábbi, nagyon hasonló orosz akcióról készült felvételt az alábbiakban tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képkocka a címben említett akcióból a Telegramon látható videóban.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. november 25. 09:01
Nem szívesen értek egyet ubullal, de amit a videó mutat, az tényleg smafu. Orrot fel, kidobálja a rakétákat, fordul vissza, majd dicsőségesen leszáll. Hogy azok a durranó kályhacsövek mit romboltak le, arról se kép, se hang... Nem halivúd ez így kérem...
Zolotarjov
2023. november 24. 15:52
Kedvencem a műfajban.. https://youtu.be/CYUfzziraPo?si=IPB7Zhmx-DLoXcS3 Bár ez vadászbombázó..
Zolotarjov
2023. november 24. 15:38
Ukrán csapatlégvédelem nuku..
Phm045
2023. november 24. 07:38
Jó öreg "kacsa"! Ez nem vadászgép tisztelt firkász Uram!!!!!!!!!!!!!! Leginkább csatagépnek tekinthető földicélok ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik