Újabb videók: lángoló autók, könnygáz és szűnni nem akaró tüntetés Szófiában

2023. november 16. 20:54

A 97. perces öngól feltehetőleg nem tett jót a hangulatnak.

2023. november 16. 20:54
null

A tíz meccse nyeretlen bolgár válogatottnak nyerő pozícióból sem sikerült megtörni a rossz sorozatot, ez pedig feltehetőleg még inkább feltüzelte a Szófia utcáin demonstráló szurkolókat, akik már a meccs alatt is összecsaptak a rendőrökkel.

Ezt is ajánljuk a témában

A bolgárok saját szövetségi elnökük, az 1994-es vb-n elődöntőbe jutó Borislav Mihajlov regnálása ellen vonultak utcára, mivel a válogatott mellett a bolgár foci egésze is soha nem látott mélyponton van – most feltehetőleg az utolsó helyen fognak végezni az Eb-selejtezős csoportjukban.

A Nemzeti Sporthoz bolgár forrásokból eljuttatott videók alapján kezd még jobban elfajulni a helyzet, és egyfajta 2006 van kibonatkozóban Szófiában: egy autó konkrétan lángokban áll az utcán. A találkozó kezdése után nem sokkal a bolgár szurkolók a rendőröknek is nekimentek, a hatóságok válaszként vízágyúkkal próbálták oszlatni a mérges tömeget.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. november 17. 06:04
Mi ellen tüntetnek? Vagy miért? Az USA befolyás nem tetszik neki? Vagy a tranzitdíjak, amit kivetettek ránk? Vagy hogy olyan balfaszok, hogy egy focimeccset nem tudnak rendesen megszervezni? Vagy az öngól?
Kozmosz
2023. november 17. 01:08
Egy pár gyönyörű öngól: https://top24.24.hu/toplista/sport/ongol-labdarugas-baki-futball-toplista
panyigai péter
2023. november 17. 00:41
2006 azért ennél komolyabb volt. Meg az oka is.
Kybon
2023. november 17. 00:02
A bógár jultrák nem tartották elég hatékonynak a polák szíj-ájjjésokat! Bezzeg a bógár szíj-ájjjés mini-szter elnökök milyen jófejek már, sorban, egymás után...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!