Trump: Bidenen kifog a lépcső, két mondatot nem bír összerakni, beszélni se tud

2023. november 13. 10:49

Trump szerint saját elnöksége alatt nem volt krízishelyzet, míg Biden alatt „minden szörnyű”.

2023. november 13. 10:49
null

Donald Trump a Univision televíziónak adott interjújában ismét beszélt Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről, az ukrajnai háborúról, valamint az izraeli-palesztin konfliktusról, a beszélgetést a Newsweek személzett. A cikk emlékeztetett rá, hogy Orbán Viktor korábban a liberalizmust vírusnak nevezte, amely szerinte lebontja a nemzeteket. Trump „nagy tiszteletnek örvendő”, „jó vezetőként” jellemezte Orbán Viktort.

Szóba került az is, hogy a CPAC idei európai konferenciáján azt mondta, hogy ha Trump lenne az elnök, nem lenne háború Ukrajnában és Európában. A volt amerikai elnök most igazat adott ezeknek a megjegyzéseknek, mondván, hogy a nemzetközi színtéren való jelenléte segített megakadályozni az Ukrajna és Oroszország, valamint Izrael és Gáza közötti erőszakot. 

„Mi dolgoztunk, és nem volt probléma, most viszont minden szörnyű, a világháború itt kopogtat az ajtónkon. Az Egyesült Államok jelenlegi vezetője inkompetens.

Nem bír lemenni a színpadról, nem találja a lépcsőt. Két mondatot nem bír összerakni, beszélni se tud”

– fogalmazott Trump. 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Julia Nikhinson / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 13. 16:27
Nekem tetszik,ahogy Trump el bíbelődik az elnökkel,Bidennel. Féltucat büntetőper árnyékában.
Chekke-Faint
2023. november 13. 14:17
Trump egyik riportjában azt kérdi a riportenő jöhetnek a kemény kérdések? -Igen, ha essünk túl rajta- -Várjon csak, de én végignéztem ön és Bidennel az összes riportot, és van egy megjegyzésem. -Biden egy fagylalttal jött ki egy boltból és az ott várakozó riporter, ön, a következő kemény kérdést intézték felé. -Elnök úr, milyen fagyit tetszik fogyasztani. -Csoki, mogyorósat - válaszolta... -Nos kedves hölgyem várom a szintén kemény kérdéseket, ha már a hivatalban lévő elnököt így megszorongatta. .... A riport a mai napig megnézhető a Tik-tok-on..
Uff-uff
2023. november 13. 12:34
Biden nyilván egy alkalmatlan, de azért korrupt, erkölcstelen báb fiával együtt. Akik háttérből irányítják, na, azok a bujkáló veszélyes akár atom világháborút is kirobbantó figurák. Történelmi süllyesztő gödörben a helyük. De Merkel és Ursula maminak is, akik óriási történelmi hibát követtek - követnek el, nem jelentős megvesztegetési pénzért, mivel feláldozzák - leamortizálják Európát. Ez nekem több mint hazaárulás, ez egy egész kontinens elárulása - kontinensárulás...
Szutykok
2023. november 13. 12:33
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Orbánt méltatta Donald Trump, majd összekeverte Obamát Bidennel Az egykori amerikai elnök beszédében szombaton, szimpatizánsai előtt azt mondta, hogy világ biztonságosabb lesz, ha 2024-ben újraválasztják. Majd azt állította, hogy Orbán Viktor felszólította Obamát, hogy mondjon le elnöki tisztségéről, amivel helyreállhat a béke a glóbuszon. A beszéd vonatkozó részlete alább megtekinthető: „Magyarország vezetője nagyon erős saját országában és azon kívül” – mondta Trump, majd hozzátette: Orbánt sok európai országban nem szeretik, mert nem engedte, hogy „emberek milliói szállják meg az országát”. Trump ezután arról beszélt, hogy két hete interjút készítettek Orbánnal – nem tudni, miféle interjúra gondolt –, melyben állítása szerint azt kérdezték a magyar kormányfőtől, hogy „mit tanácsolna Obama elnöknek”. Majd így idézett Orbántól: „nagyon egyszerű, azonnal le kellene mondania, és ki kéne cserélni Trump elnökkel, aki biztonságban tartotta a világot”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!