Szembesítették Von der Leyent, tagadja a kapcsolatát Alex Sorossal

2023. november 20. 15:28

A bizottság szóvivője csak annyit mondott, „hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában”.

2023. november 20. 15:28
null

A magyar nemzeti hatóságok ügyének minősítette a legújabb nemzeti konzultációt az Európai Bizottság szóvivője – írta meg az Euronews. A lap szerint a konzultáció kérdéseiről Eric Mamer elmondta, hogy „teljesen valótlanok ezek az állítások”.

Mamer kitért arra is, hogy a nemzeti konzultáció kapcsán a Bizottságot nem keresték meg, nem is foglalkoznak vele. Mint fogalmazott, 

hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában, a tízmillió magyar nem csak Magyarországon, hanem egyben az EU-ban is él”.

Amikor pedig Mamer megmutatta Ursula von der Leyennek a plakátot amin együtt szerepel Alex Sorossal, „a szemöldökét sem húzta fel”, majd elmondta, hogy az ifjabb Soros és Von der Leyen között semmiféle kapcsolat nincs.

Nyitókép: Soros György, Ursula von der Leyen és Nicolas Berggruen befektetővel beszélgetnek az „Európa válságban” című konferencián Berlinben
Forrás: THOMAS PETER / POOL / AFP

 

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2023. november 20. 22:13
"Le kell térdelnie"? Ez remélem csak egy elírás.
Türelem
2023. november 20. 21:35
A norvég kínálatban szerepel az utazási költségek, benne a repülőjegy megtérítése......
Türelem
2023. november 20. 21:33
Ne bántsuk Ursulát, Brüsszelt...most szivárgott ki az a hír, hogy Ursula azonnali hatállyal leállítja az ukránoknak szóló kifizetéseket, a miértre az uniós tagállamok egészségügyi helyzetének felismerése adja meg a választ. Az érintett olasz egészségügyi szakszervezet december 5-re országos tiltakozó akciókat szervez, miután tarthatatlannak ítélik az olasz egészségügy helyzetét, az ebben az ágazatban dolgozók anyagi elismerését. Az olaszok közölték Ursulával, hogy az elmúlt három évben 7000 ápoló távozott Itáliából. A mostani kiemelt célország Norvégia, ahol a külföldről érkező ápolók 2800-3500 euró nettó fizetést kapnak, számos helyen ingyen lakást és teljes ellátást, a heti munkaidő 37.5 óra, s nem kötelező a nyelvtudás. A szakszervezeti vezetők ultimátumban követelték, hogy a mindenfajta jogalap nélküli ukrán pénzszórás helyett, Brüsszel készítsen egy átfogó egészségügyi tervet valamennyi tagállamra vonatkozóan.
vbandi-8
2023. november 20. 21:29
Persze, hogy hazudik a van még lejjebb, mást se tud a Brüsszeli liberálnáci csürhe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!