Szállodát nyitottak a tyúkoknak

2023. november 30. 21:01

Hiánypótló.

2023. november 30. 21:01
BANGLADESH - CLIMATE MIGRANT SLUM

Hiánypótló szolgáltatás indult Nagy-Britanniában: szállodát nyitottak tyúkoknak. A középosztálybeli családok fizetnek azért, hogy házimadaraikat „tyúkhotelekben” kényeztessék, ahol az állatoknak klasszikus zenei szerenádot adnak, és luxus gyógykezelést kapnak – írta meg a Daily Mail.

Az Egyesült Királyságban az állatpanziós cégek iránti kereslet ugrásszerű növekedésével egyre több helyen nyílnak olyan cégek, amelyek csirkékre és tyúkokra vigyáznak, amíg gazdáik nyaralnak.

A furcsa tyúkszállók éjszakánként 2 és 13 font közötti összeget számítanak fel a tulajdonosoknak, hogy gondoskodjanak a madarakról. Cserébe a háziállatoknak luxuskunyhót biztosítanak, ahol pihenhetnek, etetik őket, és olyan kezelésekben részesülnek, mint amilyeneket általában a kutyakozmetikusoknál szokás.

Nyitókép: Martin Bertrand / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. december 01. 10:38
Dubaiban is.
Jancsipapa
2023. december 01. 08:32
Nincs ebben semmi meglepő. Ahol Liz Truss ( hacsak rövid időre is ) miniszterelnök lehet ...
szintetikus
2023. december 01. 08:13
a szoponcok feleségei mehetnek akkor ide XD
bunko-jobbos
2023. december 01. 07:29
Kapitalizmus van, hívjuk inkább piacgazdaságnak, erre van kereslet. Megértem. Azért megnézném, hogy az emberek a muszlim országokban is erre pazarolják-e el a szeretetüket vagy inkább emberekre. Csak hogy egy kicsit az önteltségünkből visszavegyünk. Persze lehetnek kisgyerekek meg nyugdíjasok, ők tarthatnak állatot. De mikor fiatal nőket látok kutyuskával, az már elkeserít. Így lesz végünk. Egy szar társadalmat építettünk, ami nem tudja megtermelni a működéséhez szükséges embert. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!