Palesztinpárti tüntetők tűzijátékot lőttek a tömegbe Londonban!

2023. november 05. 10:04

Négy rendőr megsérült, több tízezren tüntettek.

2023. november 05. 10:04
Pro Palestinian Demonstration In London

Négy rendőr megsérült, miután palesztinbarát tüntetők Londonban tűzijátékot lőttek a tömegbe.

A Scotland Yard közölte, hogy szombaton 18 óra 43 perckor engedélyezték az oszlatási parancsot, amely vasárnap hajnali 1 óráig érvényben maradt.

Több mint 1300 rendőr volt szolgálatban, miközben több tízezren tüntettek Londonban.

Összesen 29 embert vettek őrizetbe, miután a Trafalgar téren tüntetést tartottak, hogy tűzszünetet követeljenek az Izrael és a Hamász közötti háborúban.

Őket faji gyűlöletkeltés, más faji indíttatású bűncselekmények, erőszak és rendőrtiszt elleni támadás gyanújával vették őket őrizetbe – közölte a Metropolitan Police.

A tüntetők felmásztak a tér híres szökőkútjának tetejére, miközben a többnyire békés csoport zászlókat és transzparenseket lengetett.

A rendőrség szerint azonban néhány tüntető tűzijátékot lőtt a tömegbe és a rendőrök felé. Az este folyamán dulakodások alakultak ki a rendőrökkel, és a tüntetők kisebb csoportjai kezdtek eltávolodni a térről.

Nyitókép: Alberto Pezzali / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. november 06. 14:19
London az új Mekka slava allah
catalina11
2023. november 05. 14:50
Bocsánatkérésre kényszerült Sadiq Khan londoni polgármester, miután London városának hivatalos oldalán megjelent posztjában azt állította, hogy a fehér családok nem valódi londoniak – számol be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség. Sadiq Khan kénytelen volt elhatárolódni a honlapon tett állítástól, miszerint egy fiatal fehér családról készült kép nem képviseli az igazi londoniakat." van benne valami, hiszen ők a kisebbség.
catalina11
2023. november 05. 14:46
olvastam valahol, hogy London polgármestere Sadiq Khan (ő nem fehér, hanem afropakisztáni) szerint túl sok a fehér ember Londonban....
almasigergo
2023. november 05. 14:21
Konkrétan túlélési és megmaradási kérdéssé emelkedett ez a “nemlétező álprobléma”. Szép csendben újrajátszották a Poitiers-i csatát, csak itt más eredmény született. Jobb, ha előkotorjuk magunkból az egri védők, vagy a nándorfehérváriak virtusát, mert már szemmel látható távolságban van egy kiadós vallás- és civilizációs háború (el is kezdődött egy hónapja lassan). A mi civilizációs mázunk a legnagyobb akadálya a túlélésünknek, mikor olyanok érdekeit tartjuk szem előtt - mert mindenki kényszeresen az objektív jóság/igazságosság látszatára törekszik -, akik szemrebbenés nélkül leölnének minket, mert embernek sem tartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!