„Nincs tűzszünet, amíg vissza nem kerül mindegyik a babakocsiba” – elrabolt csecsemőkért és gyermekekért tüntettek Tel-Avivban (VIDEÓ)

2023. november 03. 08:56

Még mindig sok izraeli gyermeket tartanak fogva a Hamász terroristái.

2023. november 03. 08:56

Yael Bar tur – aki főleg bűnüldözésről oszt meg tartalmakat, és korábban a a New York-i rendőrség közösségi média és digitális stratégia igazgatójaként dolgozott – nemrég egy megrázó videót tett közzé. 

A felvételen az látható, hogy a minap Tel-Avivban üres babakocsikat sorokoztattak fel, melyekbe a Hamász terroristái által elrabolt gyermekek fotói kerültek.

A bűnügyi influenszer a képsorokhoz azt írta kísérőszövegként:

Nincs tűzszünet, amíg vissza nem kerül mindegyik a babakocsiba”.

A bejegyzést alább tekinthetik meg:

Mint ismert, Izraeli közlések szerint a Hamász és iszlamista szövetségesei legkevesebb kétszáznegyvenhárom túszt vittek Gázába a három héttel ezelőtti nagyszabású terrortámadásban, melyben megöltek több mint ezernégyszáz embert, sokakat otthonukban és egy szabadtéri zenei fesztiválon.

A támadás után Izrael háborút indított a Hamász ellen, egyebek között a túszok kiszabadításának érdekében. A hadműveletek első szakaszában légicsapásokat hajtott végre az izraeli légierő, majd múlt péntek este kiterjesztették a szárazföldi harcokat az övezetet uraló iszlamista szervezetek ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó
   

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
0123456789-2
2023. november 03. 13:22
https://twitter.com/i/status/1712422448535146930
masikhozzaszolo
2023. november 03. 11:16
Mivel össze-vissza olvasok mindent, ennek megfelelő a következtetésem is: Valószínűsíthető, hogy a zsidó Zelenszkij a Wagnerhez hasonló, ukrán militáris csapatot küld Gázába Izrael ellen harcolni? Mert ugye az amerikai zsidók azt a képtelenséget akarják, most szaladt oda Blinken, a külügyminiszterük, hogy Izrael őrüljön a Hamasz által kiirtott zsidó családoknak, és ne torolja meg. Üljön humanitárius okból, ölbetett kézzel, várja az újabb rakátákat Gázából.
lájkbajnok
2023. november 03. 11:01
Ilyen legalja terrorszervezetekkel, mint a Hamász, csak az illibernyák barmok barátkoznak: Szardogán, Putler, Irán. De gondolom Kakadu is szívesen „nyitva tartaná a kommunikációs csatornákat” velük, azaz leülne egy baráti beszélgetésre.
Burg_kastL71-C
2023. november 03. 09:30
Most a zsidók, ... aztán a fehér keresztények - még ha meg is tagadta már - következnek a leszámolás folyamatában, a legfrissebb muszlimígérethez híven. Érdemes lesz a nagy pofájú liburnyákokat kitolni a frontvonalba. Megengedőleg vihetik a babakocsijaikat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!