Nagy-Britanniából hozták haza a szexuális erőszak miatt körözött pápai férfit (VIDEÓ)

2023. november 14. 15:45

A férfi megismerkedett egy 18 éves lánnyal, akit Pápán egy családi házban tartott fogva, több alkalommal megütötte, és akarata ellenére közösült vele.

2023. november 14. 15:45

A brit hatóságok 2023. november 10-én éjszaka repülőgéppel szállítottak haza egy több mint 2 éve ismeretlen helyen tartózkodó, 36 éves körözött pápai férfit – írja a Police.hu.

A rendőrség arról számolt be, hogy a férfi még 2020 augusztusában ismerkedett meg

egy 18 éves lánnyal, akit Pápán egy családi házban fogvatartott, több alkalommal megütötte, és akarata ellenére közösült vele.

A bántalmazástól a lány zúzódásos sérüléseket szenvedett, szülei siettek a segítségére, és sikerült kimenekíteniük a házból. A tettes a szülőket is azzal fenyegette meg, hogy kiírtja a családot és rájuk gyújtja a házukat.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetőt a budapesti repülőtéren átvették, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. Személyi szabadság megsértése bűntett, szexuális erőszak bűntett, könnyű testi sértés vétség és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás ellene.

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. november 15. 06:53
Kiment Angliába dolgozni? Nem bírt megmaradni a diktatúrában?😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!