Mellkason szúrta tanárát egy tizedikes diáklány Nagyváradon

2023. november 27. 18:56

Az elkövető egy eminens tanuló, érdemösztöndíjat is kap, és korábban nem észleltek nála magatartási problémákat.

2023. november 27. 18:56
null

Mellkason szúrta nevelőjét egy diáklány hétfőn egy nagyváradi iskolában, a pedagógust meg kellett műteni – közölte Horea Abrudan Bihar megyei főtanfelügyelő az Agerpres román hírügynökséggel.

 Mint mondta, az incidens a Traian Vuia Műszaki Szakközépiskolában történt hétfőn reggel 9 óra körül, a rendőrséget a 112-es sürgősségi hívószámon riasztották. Az ügyben vizsgálat indult. A nevelőt szúrt sebbel szállították a megyei sürgősségi kórházba, ahol megműtötték. Amikor bevitték a sürgősségi osztályra, eszméleténél volt és együttműködött az orvosokkal – nyilatkozta a sajtónak Hadrian Borcea, a kórház sürgősségi osztályának vezetője. A főtanfelügyelő közölte, hogy az elkövető egy tizedik osztályos diáklány, aki eminens tanuló, érdemösztöndíjat is kap, és korábban nem észleltek nála magatartási problémákat. 

A 16 éves vidéki lány a nagyváradi középiskola kollégiumában lakik.

Alina Coste iskolaigazgató a Bihon hírportálnak elmondta: a konfliktus előzménye, hogy a nevelő előző este villanyoltáskor egy fiút talált a lány kollégiumi szobájában, amiért megrótta. A helyi sajtó szerint az incidens ennek a folyománya, az egyik igazgatóhelyettes irodájában történt, ahova a lányt és édesanyját behívatták az előző esti kihágás miatt. A diáklány ekkor szúrta hátba az őt szembesítő pedagógust – írták. A lány a rendőrségnek azt mondta, a kést otthonról, a Bihar megyei Mezőörményes (Urmenis) községből vitte be az iskolába. Az igazgató szerint az iskola tanulóit és pedagógusait sokkolta az eset, a tanfelügyelőség szakemberek bevonásával segít nekik feldolgozni a történteket.

(MTI)

Nyitókép: Az Unirii (Egyesülés) tér (az egykori Szent László tér) Nagyvárad belvárosában. Előtérben a Szent Miklós görög katolikus székesegyház, tőle balra a görög katolikus püspöki palota, jobbra a Mária elszenderedése ortodox templom (Holdas templom), balra a Szent László római katolikus templom a Sebes-Körös partján. Mögötte, a folyó túloldalán a Nagyváradi Állami Színház épülete.
MTVA Fotó: Molnár-Bernáth László

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 29. 10:19 Szerkesztve
Mellkason szúrta tanárát egy tizedikes diáklány Nagyváradon (CÍM) A diáklány ekkor szúrta hátba az őt szembesítő pedagógust közölte Horea Abrudan Bihar megyei főtanfelügyelő HÍRSTART: /Nagyváradi késelés: kitűnő tanuló diáklány szúrta hátba a tanárát/ Szegény tanár! Remélem csak az egyiket olvasta! MANDINER: Tessék választani! Mindkét szúrást megírta a Mandíner, egy cikkben! Azanyátok!
tgeza
2023. november 28. 22:03
Fú, durva ez a lány: "A diáklány ekkor szúrta hátba az őt szembesítő pedagógust" "Mellkason szúrta tanárát egy tizedikes diáklány Nagyváradon" Aki képes áttolni egy konyhakést a szegény tanáron hátulról, hogy mellkason szúrja ?! Hát, nem szívesen találkoznék vele...
Zolotarjov
2023. november 28. 11:05
Fiú a nagyváradi lánykoli szobájában. Fújj, fehér, hetero rémisztő képződmények..:)
EX_Terminator
2023. november 28. 07:46
ÉN BENNETEKET FÉRGEKET EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOGLAK ÖLNI MERT MÉG MINDIG AZT MERÉSZELITEK HOGY BÁRMI MÁST IS TEHETTEK AZON KÍVÜL HOGY ELTAKARODTOK A MOCSKOS KURVA ELMEBETEG ANYÁTOKBA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!