Medvegyev: Ukrajna nem egy ország, Zelenszkij pedig egy hatalombitorló

2023. november 12. 18:32

Éppen ezért szerinte fel se lehet venni a NATO-ba.

2023. november 12. 18:32

Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke Telegramon reagált Anders Fogh Rasmussen volt NATO-főtitkár javaslatára, hogy Ukrajna a jelenleg Oroszország által megszállt területek nélkül csatlakozzon a katonai szövetséghez – írja a The Guardian.

Medvegyev szerint ezzel Rasmussen lényegében elismerte, hogy a Krím és Donbász nem Ukrajna része.

„Nem rossz, de fontos, hogy még tovább menjünk” – mondta.

„Ismerjék el azt is, hogy Odessza, Nyikolajev, Kijev és gyakorlatilag semelyik más város nem Ukrajna.”

Hozzátette, Zelenszkij, aki nem meri megtartani a választást, valójában nem elnök, hanem hatalombitorló, az ukrán nyelv nem nyelv, Ukrajna pedig nem ország. Ebből kifolyólag Ukrajnát az oroszok által megszállt területek nélkül sem lehet felvenni a NATO-ba, hiszen nem is ország – vezette le gondolatmenetét Medvegyev.

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. november 25. 10:25
Ukrajna egy gazda nélküli ország. A szlávoknak cár kell, különben teljes a káosz. Mint ezeknél is. Most a zusa gazda alatt hullanak, de ha vége a biznisznek, visszazuttyannak a káoszba megint. Csak persze szétverve, fele népességgel, azok is kevés férfival. Megérte, hogy az oroszaik ne beszélhessenek az anyanyelvükön? Idióta népség...
Lajoss
2023. november 13. 19:29
Degenerált.
szarvas-2
2023. november 13. 13:30
Pontos.
Aerion
2023. november 13. 09:52
2014 óta ukrajnának NINCS legitim vezetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!