Közölte a NATO-tagállam: kifogytak a fegyverekből, nem tudnak többet küldeni Kijev részére

2023. november 28. 09:52

Nem hiányozhatott ez a hír Zelenszkijéknek.

2023. november 28. 09:52
null

Jana Cernochová cseh védelmi miniszter vasárnap a cseh televízió egyik vitaműsorában azonban azt mondta, hogy a cseh hadsereg

raktárainak készletei kimerültek, nincs haditechnikai eszköz, amit el tudnánk küldeni Ukrajnának. 

Hozzátette azonban: a hadianyagok exportjára azonban továbbra is kiadják a megfelelő engedélyeket, így a szükséges felszerelés és lőszer, amelynek költsége több tízmilliárd koronára rúg, a magánvállalatok és a különböző adományozók erőfeszítéseinek köszönhetően továbbra is érkezik Csehországból Ukrajnába.

(Oboz.ua)

Nyitókép: Johan NILSSON / TT News Agency / AFP. Illusztráció.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kervez
2023. november 29. 09:22
Szóltak a bájgúnárnak is?
fatman
2023. november 28. 14:22
egyszer minden bulinak vége lesz... kérdés, mennyire lesz fájdalmas a kijózanodás...
szilvarozsa
2023. november 28. 14:18
"...a cseh hadsereg raktárainak készletei kimerültek, nincs haditechnikai eszköz, amit el tudnánk küldeni Ukrajnának. " Küldjenek embert! Az is kell a háborúhoz. Ha már eddig hülyék voltak, ne hagyják abba!
survivor
2023. november 28. 14:15
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik