Izraelnek nem kell migráns, a palesztin menekülteket meg fogadják csak be az arab országok! – izraeli bevándorlási szakértő a Mandinernek

2023. november 23. 06:16

„Senki ne követelje a zsidó államtól, hogy dőljön hátra, és haljon meg” – mondja lapunknak Jonatán Jakubovic. Interjúnk.

2023. november 23. 06:16
null
Hajdú Tímea
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibi72
2023. november 25. 22:56
A probléma komoly a demokratikus kicsiny államban. Ugyanis, ha semmi nem változik, a palesztinok többségbe kerülnek a közel-kelet egyetlen demokráciájában. Akkor viszont kik fogják hozni a Knesszetben a törvényeket? Nagy szerencsévé változtathatjuk, hogy van ez a válság. Most minden európai államnak be kellene hívni a palesztinokból magukhoz vagy százezret, hiszen ezzel megmenthetjük Izraelt, Koszovó sorsától akár évtizedekre.
strz-123
2023. november 25. 19:59
Google keresőbe beír: jew migrants in palestine, találatokat képek szerint csoportosít, és gyönyörködik azokban a képekben, amikor múlt század első felében a nyugat-európának nem kellő zsidók a palestinoknak könyörögtek a bebocsátásért a hajók oldalán kifeszített molinókon: "The Germans destroyed our families and homes - don't you destroy our hopes" Ki a menekült, az ugye csak nézőpont kérdése. A palesztinok nem gondolták hogy néhány tízezer menekült probléma lehet,m beengedték őket. Mire rájöttek, hogy ezek százezerszám fognak jönni és elfoglalnak mindent mint a sáskák, már késő volt. Most pedig ezen bevándorlók leszármazottja, akinek felmenői még palesztin vízummal és könyörögve érkeztek a kikötőbe, kijelenti hogy a palesztinoknak nincs joga a földhöz, menjenek akárhová. Ennyi idő kellett, hogy elfelejtsék milyen szar ahogy velük bántak a nácik. Megérkeztek, berendezkedtek, és kitúrják azt akinek a menedéket köszönhetik. Egyetlen cionistának sem szabad elhinni egy szavát sem.
Monte Carlo
2023. november 25. 14:09
Tommaso 2023. november 23. 12:49 Ez természetesen hazugság, az qrab olajállamok rengeteg pénzzel tolják a palesztí okat.
Monte Carlo
2023. november 25. 14:07
A palesztínok.elüzése háborús büntett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik