Izraeli források szerint találat érte a Hamász vezetőjének gázai házát

2023. november 16. 14:29

Az izraeli hadsereg azt állítja, hogy vadászrepülőgépei eltalálták Ismail Haniyehnek ingatlanát Gázában.

2023. november 16. 14:29
null

Az izraeli erők azt állítják, hogy megtámadták a Hamász egyik magas rangú vezetőjének, Ismail Haniyehnek a házát Gázában, amelyre légi csapást mértek. Bár a szervezet politikai irodájának vezetője Katarban él, az izraeli hadsereg megerősítette, hogy otthonát „terrorista infrastruktúraként használták”, és „a szervezet magas rangú tisztségviselőinek találkozóhelye volt”.

A BBC információi szerint szerda este vadászgépekkel csaptak le az ingatlanra.

A nyitókép illusztráció, fotó: MTI/EPA/Atef Szafadi

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 16. 18:16
"A terroristabázisként (is) szolgáló Kórházba közben az izraeli katonák üzemanyagot és INKUBÁTOROKAT szállitottak, de a HamaSS megtiltotta nekik azok átvételét. MERT itt 1.sorban a HamaSS van az arab nép (civiljei és gyerekei) ellen, s nem az IDF".
Tommaso
2023. november 16. 18:12
Nincs ezzel semmi baj. A kórházba behatoltak, mindent filmeztek, néhány terroristát megöltek, és rengeg fegyvert és lőszert találtak. Közben pedig az izraeli katonák üzemanyagot és INKUBÁTOROKAT szállitottak a kórháznak, aminek a HamaSS megtiltotta azok átvételét.
Tommaso
2023. november 16. 18:09
Izraelnek semmi köze a palesztinai arabok nyomorához. Ott vannak a a kőgazdag arab olajállamok, akik EGY NÉPet alkotnak a gázaiakkal. ŐK miért nem mozdijtják a kisujjukat sem? A mellényzsbükből rendbe tehetnék Palesztina gazdaságát. Segithetnének kitermelni a föld alatti hatalmas mennyiségű ásványkincseket. amiről karakter-2 hadovál.
Tommaso
2023. november 16. 16:50
Az iszlamista terroristák kegyetlen tömeggyilkosságait sohsem emlitő karakter-2 szerint a zsidók újabb kórházat támadtak Gázában. Tehát nem Izrael jogos önvédelmet folytató hadserege,...hanem "A ZSIDÓK". Válasz erre A nemzetközi jog csak addig véd egy iskolát, kórházat, mecsetet, stb, ameddig az kizárólag iskolaként, kórházként, mecsetként, stb. működik. Ha azonban " A KÓRHÁZ VISSZALŐ", elveszti jogi immunitását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!