Így „fogták el” Szijjártó Péter gépét svájci vadászpilóták

2023. november 28. 12:21

Videó is készült az esetről.

2023. november 28. 12:21
null

Nem mindennapi utazásban vehetett részt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Közösségi oldalán megosztott bejegyzése szerint a svájci légierő kérte őket arra, hogy vadászpilótáik útközben elfogást szimuláljanak a magyar repülőgépen. 

A miniszter pedig beleegyezett, ennek pedig ez lett az eredménye:

Nyitókép: Facebook-képernyőmentés

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robogo72
2023. december 14. 18:54
F-5 ? Nahát, ilyet is lehet még látni. Az eredeti Top Gun forgatásán ilyenekkel helyettesítették a gonosz birodalmából támadó Mig-eket. A jó fiúk F-14-el nyomultak, a rossz fiúk pedig ilyenekkel. Persze, életszerűen, feketére voltak festve :)
Lajoss
2023. november 29. 18:19
Bohócminiszter.
Karcsi_Charlie
2023. november 28. 15:41
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit"
Ízisz
2023. november 28. 15:39
Z. MANDÍÍÍ MODERATORA! MIT MŰVELTEK??? EZ TÉNYLEG IGAZ LEHET?? REGGEL ÓTA HAGYJÁTOK, HOGY EZ AZ ŐRÜLET DASDASD-0, TÖNKRE TEGYE AZ ÖSSZES CIKK ALATT A KOMMENTFALAT!!! 😡😡😡💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!