Honnan tudhatták a nyugati médiumok riporterei, hogy a Hamász mikor és hol fogja elkezdeni mészárlását Izraelben?

2023. november 09. 12:08

A világ vezető médiumai tökéletesen tudták dokumentálni az iszonyú pusztítást.

2023. november 09. 12:08

Most kezdtek el foglalkozni a sajtóban azzal a ténnyel, hogy mit keresett több fotóriporter is október 7-én pont azon a helyszínen, ahol a Hamász terroristái betörtek Izraelbe és tömegeket mészároltak le.

A világ vezető médiumai, köztük az AP, a CNN, a The New York Times és a Reuters által közzétett fotók közül jó néhány aggasztó kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy

azok a személyek, akiknek a nevét a fotók forrásainál feltüntették, hogyan kerültek a holokauszt óta legsúlyosabb antiszemita mészárlás helyszínére

– emlékeztetett az I24 News.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kulifai Máté

Facebook

Idézőjel

A Reutersnek is dolgozó fotóriporterek együtt mentek a palesztin terroristákkal.

Nyitókép: GIL COHEN-MAGEN / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. november 10. 16:33
Lebukás. A Birodalom és benne a globális Izraelnek útban van a lokális, és most nemzeti Izrael. A Birodalom a muzulmán terrorszervezeteket belülről mozgatja. A terrorizmus elleni harcot a terrorista szervezeteket mozgató erő egy és ugyanaz. A Birodalomnak és képviselőinek emberélet porszemet se számít. A Birodalom által kézben tartott és irányított média valójában nem média, hanem hatalmi fegyver. Na, ezt oldd meg emberiség! Isten óvja a népeket!
Forgalmazó
2023. november 10. 13:00
Onnan hogy a palesztintamogato mediumok titokban hirt kaptak.
levente-11
2023. november 10. 11:47
Honnan tudták, honnan tudták? -A Zorbán vót szerintem, aki szólt nekik. Ki más? :-)
Vájet Törp
2023. november 10. 10:08
Akkor meg is lehetne fordítani a kérdést: ha minden mélyállami entitás ennyire tudott előre mindenről, akkor a Hamász vezetői is tisztában lehettek vele, milyen sakkfigurák ők a játszmában, akkor mégis miért vállalták a rájuk osztott szerepet? A válasz vlszg automatikus: lesz¤rták ők azt, hogy milyen sakkfigurák, csak minél több zsidó pusztuljon. Még asse baj, ha a palesztin oldalon végül 5-6x annyi lesz az emberáldozat, főleg az élő pajzsnak szánt szerencsétlenek miatt, hiszen a Paradicsomban mindenkit személyesen tárt karokkal vár a próféta (inkább nem írom ki a nevét, még baj lehet...). Szóval ez egy igazi win-win szituáció a felsőbb-alsóbb szintű kitervelők és a végrehajtók szempontjából is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!