Frank Füredi páros lábbal beleszállt Vera Jourovába: Az egyetlen érték, amit nem vesz komolyan, az a szólásszabadság!

2023. november 09. 12:46

Jourová szerint ugyanis az európaiak nem lehetnek a szólásszabadság abszolút védelmezői...

2023. november 09. 12:46

Věra Jourová nyilatkozott a Politiconak. Az EU átláthatóságért és értékekért felelős vezetője egy javaslatcsomagról nyilatkozott főként, ami már korábban is felkorbácsolta a kedélyeket.

Ezt is ajánljuk a témában

Elmondta például azt, hogy „Európában miért nem lehetünk a szólásszabadság abszolút védelmezői. Hogy a törvényeinkben nyomós okokból vannak olyan kifejezések, amik tiltottak, mert eléggé veszélyesek lehetnek”.

Ezen akadt fent Frank Füredi, s mint kifejtette, „amikor a szólásszabadságot »eléggé veszélyesnek« minősítik, akkor tudod, hogy a demokrácia bajban van!”

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukasmacska
2023. november 10. 08:39
És hogy melyek ezek a veszélyes kifejezések azt vajon ki fogja eldönteni? Valami azt súgja, hogy Jurova asszony saját magára és elvbarátaira gondol.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 09. 21:13
Benézek. Mit látok? Ballistic szefós megint flexel.
2023. november 09. 17:47 Szerkesztve
TommasoNinini 2023. november 09. 17:41 "676-tal nagyobb számot hazudtál a valóságosnál. Ez nem olyan nagy gazemberség, gondolod TE." Érdekes, a DK nem cáfolta, de te jobban tudod. "ORBÁN GYÁVÁN MEGFUTAMODOTT egy nyilt választási TV-vita elől. Ez valóban igazi TÉNY. szivesen" Kivel kellett volna neki vitázni? MZP-vel? Aki a választás éjszakáján a kurvanagy összefogás jelképeként olyan egyedül állt a színpadon az üres, szemétkupacokkal teli nézőtér előtt, mint a kisujjam? A családjával? Baszki, még én is szekunder szégyent éreztem.
Tommaso
2023. november 09. 17:39
Elfogtunk egy levelet. Azt irja ez a Türelem >> Kedves Ninini! Ne állj le vitázni Tommasoval, mivel neked nincsenek érveid, neki viszont bőven vannak, s igy csak veszithetsz. Elvtársi üdvözlettel a szintén fideszes Türelem :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!