Ezt kérte Putyin a Hamásztól, a terroristák teljesítették a kérést

2023. november 29. 20:45

Az ügyet az Hamász katonai szárnyának számító „al-Kasszam Brigádok” hozta nyilvánosságra.

2023. november 29. 20:45

A Hamász palesztin militáns csoport közölte, hogy Vlagyimir Putyin kérésére szabadon engedett két orosz állampolgárt, akiket a háború sújtotta Gázai övezetben tartottak túszként fogva – számolt be a Sky News.

„Az orosz elnök erőfeszítéseire válaszul a Hamász iszlám ellenállási mozgalom szerdán szabadon engedett két orosz állampolgárságú foglyot, akiket nemrég adtak át a Vöröskeresztnek” – közölte az al-Kasszam Brigádok, a Hamász katonai szárnya. A Vöröskereszt ezután átadta a két túszt az orosz külügyminisztérium képviselőinek – tette hozzá a közlemény.

Nyitókép: AFP/MIKHAIL KLIMENTYEV

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiritmonger
2023. november 30. 15:16
Valószinűleg a Hamaszban mély nyomott hagyott az 1985-ös beiruti szovjet túszdráma szovjet részről történő kezelése...és rájöttek arra, hogy az a két túsz pont az a kettő, akire nincs szükségük. Illetve, a harcászati megoldás felemlegetésén túl Putyin valószínűleg nem habozott felidézni az 1985-ös események hadászati-stratégiai aspektusát, amivel Iránt azonnal rávette, hogy szóljon le Beirutba, hogy engedjék el a szovjet túszokat.
survivor
2023. november 30. 12:36
koronaszepe Mert Putykó nem hülye .
survivor
2023. november 30. 12:33
kamasuka Így kell válságot kezelni. Az EUban gyilkoló erőszakoló buzulmánok ellen fellép az áldozat családja. Börtön előtt, alatt,után. RIP Susanna Feldman ! RIP Elin Krantz !
B_kanya
2023. november 30. 11:40
"karakter-2 2023. november 29. 20:53 Ha a Hamászt terroristának nevezitek,a 15 ezer civilt meggyilkoló izraeli kormányt is " Azt a tizenötezres adatot fenntartásokkal kezelném (1500 is ronda nagy hullahegy), de ha levonjuk belőle az élő pajzsként használtakat illetve a "civil mert kivettük a hulla kezéből az M-16-ost "jellegűeket, akkor lehet, hogy nincs meg a 4, de talán a 3 számjegy sem. Ez is sok, de Röszke után felnőtt magyar ember ne zabálja már Paliwoodot sem két pofára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!