Egy kisgyerek ágya alatt találták meg a Hamász rakétáit (VIDEÓ)

2023. november 17. 10:45

Az izraeli védelmi erők magánházakban razziáztak.

2023. november 17. 10:45

Az Izraeli védelmi Erők (IDF) egy kisgyerek ágya alatt találták meg a Hamász rakétáit a Gázai övezetben – számolt be a Sky News.

Az IDF állítása szerint, a terület északi részén, Beit Hanun városában további fegyvereket és lőszereket találtak egy magánházban végrehajtott razzia során.

Az IDF az elmúlt napokban több videót is közzétett, amelyekkel a Hamász terrorista műveleteit igyekeznek leleplezni. Ezek közül a videók közül több is az al Shifa kórház belsejében készült, amelyet Izrael szerint a Hamász katonai műveleteinek irányítására használt.

Nyitókép: Youtube/képernyőkép

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. november 17. 22:04
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 EZT MÁR ANNYIRA TÚLTOLT ÁTOK HOGY EGYSZERŰEN NINCS RÁ SZÓ❗ HÜLYÉNEK NÉZIK AZ EGÉSZ VILÁGOT EZEK A FASZSZOPÓ KIPÁS GECIK🤮🤮🤮🤮🤮🤮 NEM VOLT ALATTA EGY KÖBMÉTER CIKLONBÉ VÉLETLENÜL🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽
nitsahon
2023. november 17. 16:51
Nem lepődtem meg.
victory
2023. november 17. 14:51
Kicsit sincs megrendezve
johannluipigus
2023. november 17. 14:22
@pacikuki Ha már minden áron drukkolni kell, akkor természetesen mindkét félnek drukkolunk. A zsidóknak azért, hogy ne mondhassák ránk, hogy antiszemiták vagyunk, az araboknak meg azért, hogy ne rajtunk vezessék le a feszültséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!