Brutális számok: naponta közel ezer orosz katona halhat meg az avdijivkai csatában

2023. november 16. 19:46

Legalábbis nyugati tisztségviselők ezt állítják.

2023. november 16. 19:46

Nyugati tisztviselők szerint akár napi 1000 orosz áldozat is lehet az ukránok által védett Avdijivka városért folytatott brutális harcban – olvasható a Sky News cikkében. A tisztviselők szerint ez a szám a csúcsot jelenti, és a csata „hullámzása” miatt 

inkább közelebb lehet az 500-hoz. 

„Ukrajna lassabban, megfontoltabban nyomul előre, míg Oroszország ennek ellenkezőjét teszi. Az ukrán oldalon ezért viszonylag kevés az áldozat, jelentősen kevesebb, mint amennyit az orosz oldalon látunk” – mondták. Összességében azonban egyik fél sem élvez előnyt a másikkal szemben, hiszen „eléggé korlátozott a mozgás a frontvonalon” – tették hozzá.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jandor
2023. november 17. 19:23
bitty tyudósok
alexandrosz-2
2023. november 17. 13:27
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg szolgája, a hohol.
dupree
2023. november 17. 12:34
"Ukrajna lassabban, megfontoltabban nyomul előre, míg Oroszország ennek ellenkezőjét teszi. Az ukrán oldalon ezért viszonylag kevés az áldozat, jelentősen kevesebb, mint amennyit az orosz oldalon látunk” Biztos azért látok újabbnál újabb felvételeket több százas friss temetőkről. Az oroszok nincsenek támadási kényszerben, faszkalapok. Nem is területről szól hanem a másik felmorzsolásáról. Azt viszont kíváncsiak várom kik fognak előbb kifogyni az emberből, az ukránok vagy az oroszok.
Volo
2023. november 17. 11:51
Bírom ezeket a feltételes módban írt állításokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!