Boris Johnson megdöbbentőnek tartja a londoni antiszemita tüntetéseket

2023. november 11. 22:30

„Egy ősi gyűlölet újra feltámad Európában. Ezt el kell pusztítani” – fogalmazott Johnson.

2023. november 11. 22:30
Britain's former Prime Minister Boris Johnson arrives for the closing gala on the final day of a conference to mark the 25th anniversary of the Good Friday Agreement, in Belfast on April 19, 2023.

Boris Johnson, az Egyesült Királyság volt miniszterelnök X-en reagált arra, hogy százezrek tüntettek az ötödik szombaton egymás után Londonban a palesztinok mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

Johnson úgy fogalmaz, hogy 

„közel 80 évvel a második világháború vége után megdöbbentő ma London utcáin nyíltan antiszemita skandálásokat hallani.” 

Hozzátette: Vannak emberek, akik nyilvánvalóan nem akarnak tudomást venni a Hamász október 7-i mészárlásáról. Le akarják törölni Izraelt a térképről. Ezt skandálták ma. Azt is megjegyzi bejegyzésében, hogy ennek nem szabad megtörténnie és nem is fog sikerülni nekik. 

Ezután megköszönte a rendőrség munkáját, de hozzátette, hogy „mindannyiunknak többet kell tennünk, mert egy ősi gyűlölet újra feltámad Európában. Ezt el kell pusztítani”.

Nyitókép: CHARLES MCQUILLAN / POOL / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 12. 13:24
ISZLAMOFÓÓÓBIA...
Box Hill
2023. november 12. 12:51
Balfourról magyarul Az első világháború alatt a központi hatalmak oldalán harcoló Oszmán Birodalom meggyengítését, illetve felosztását célzó brit diplomácia egyik hosszú távra kiható lépése volt a Balfour-deklaráció. A brit külügyminiszter kinyilvánította, hogy „Őfelsége kormánya szimpátiával viseltetik a gondolat iránt, hogy a zsidó nép nemzeti otthont teremtsen Palesztinában, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megkönnyítse e cél elérését.” (Az eredeti, angol nyelvű szövegben szereplő “national home” [nemzeti otthon / haza] fogalom egyébként lehetővé teszi az államként és nem államként való értelmezést is.) A nyilatkozat továbbá jól tükrözi a térségben folytatott brit kettős politikát is, hiszen a zsidóknak tett ígéret mellett kiköti, hogy a területen élő egyéb közösségek jogai nem sérülhetnek.
EX_Terminator
2023. november 12. 11:42
300 E 1 56 milliós országban ez olyan, mint amikor nálunk a DK összehoz egy nagyobb tüncikét. Szignifikáns de kezelhető és a természete miatt pár hét - hónap után közröhelybe fullad. A teendők ismertek.
Ízisz
2023. november 12. 11:22
Z. Mekkora képmutatás!!! Talán nem kellett volna beengedni az iszlám migráns katonákat... Talán nem kellene támogatni soros klán nemzetellenes propagandát, a gender halál kultúráját!!!, és még sorolhatnám!!! Szégyen!!! Nemzetet akar eltörölni, a keresztényeket, a fehérembereket a globalista új kommunistaliberálnáci elit!!!, mert útjában áll egy értelmes, racionálisan gondolkodó, nemzet és család központú zsidó ország is... Teszi mindezt a most is irányító, elvetemült globális háttérhatalom zsidó bankárvilág a mélyállam/ háttérhatalom/Deep State, régen szabadkőművesként emlegetett társaság!!! 😖 Mi is rajta vagyunk a listájukon... Tapasztaljuk!!! Ennek a globalista hatalomnak üzent hadat Putyin nem csak katonailag és OV a nemzetvédő ellenállásával... Persze, hogy nem kívánatos személyek... 💯 Imádkozunk, hogy a keleti nagyhatalmak államai megtudják állítani ezt a tömeggyilkosságot és rabszolga sorba taszító terv /Great Reset/ megvalósulását a bolygónkon a Deep State részéről... 💯💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!