Dühös a világhírű bunyós: „Írország, háborúban állunk!”

2023. november 24. 12:12

Egy algériai migráns megkéselt három kisgyereket Írországban, Conor McGregor tombol.

2023. november 24. 12:12

Ezt is ajánljuk a témában

Conor McGregor világhírű ír MMA harcművész az X/Twitter-oldalán fejtette ki a gyilkosságok és a tüntetésről alkotott véleményét.

„Írország, háborúban állunk!”

 – szögezte le az egyik posztban, majd később kifejtette, hogy „egész nap borzalmas jelenetek zajlottak le, a gyomrom felfordult. Ha az egyre gyakoribbá váló hasonló események kapcsán nem történik semmilyen intézkedés, [...] hogyan várhatjuk, hogy vége legyen? Reformra van szükségünk. Cselekedni kell!”

Annak kapcsán, hogy mit kéne az elkövetőkkel tenni, tömören fogalmazott

„kínzás és halál”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. november 26. 09:20
Elítélendő ami történt és a társadalomból el kell távolítani az elkövetőket, de pont egy ilyen hülyére kel hivatkoznia a mandarinernek is?
evpus
2023. november 25. 07:34
Helyes! Hajrá!
Tasi János
2023. november 25. 02:08
Erről csak ennyit: https://videa.hu/videok/tudomany-technika/kereszteny-muszlim-haboru-es-kik-profeciak-rabbik-zsido-oqHKbXYZ9VYoDHGw Sínen van minden, minden a terveknek megfelelően halad...
Tommaso
2023. november 25. 01:32
Orbán embercsepészeket szabadon engedő kormánya JOBBOLDALI keresztény-konzervativ. Miután Irország kormánya is JOBBOLDALI keresztény-konzervativ, mégis kit hibáztassunk? A semmiről nem tehető liberálisokat és a baloldalt, akik ennek a migránsnak a befogadásában semmilyen szerepet nem játszottak. Ugyanis ellenzékben vannak. A (MAGYAR) JOBBOLDAL, - amikor csak teheti - RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE is. Bizonyiték rá - többek között - a két elvesztett világháború. Mindkettőbe a JOBBOLDAl rángatta bele hazánkat. Ráadásul idegen - osztrák, német - érdekekért. A mai JOBBOLDAL sem különb, csak ők most orosz érdekeket szolgálnak - hazaáruló módon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!