Erőszakba torkollt egy tüntetés Dublinban, miután három kisgyereket megkéseltek egy iskola közelében (VIDEÓ)

2023. november 23. 20:56

Egy ötéves kislányt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

2023. november 23. 20:56

Erőszakba torkollt csütörtök este egy tüntetés Dublin belvárosában, miután három gyereket és két felnőttet megkéseltek egy lányiskola közelében – írja a Sky News.

A sérültek közül egy ötéves kislányt és egy harminc éves nőt kórházban kezelnek súlyos sérülésekkel.

Egy ötéves kisfiú, egy hatéves lány, és egy ötven éves férfi enyhébb sérülésekkel megúszta a támadást.

Az eset után a tüntetők fáklyákkal és tűzijátékokkal támadtak a rohamrendőrökre. Az erőszakos demonstráció közepette egy autó kigyulladt.

 A rendőrség egyelőre nem tudja, mi állhatott a késeléses támadás hátterében. A legutóbbi sajtótájékoztatón azt mondták, elszigetelt esetről lehetett szó, nem gyanakodnak terrorcselekményre.

 

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2023. november 25. 08:38
Írország megtelt! Nem. Írország elveszett!
Beszélgető
2023. november 25. 05:38
Jó ez a harcos kiállás, de többre mennének, ha a kirakat betörések helyett nem vennének több kólát, nike cipőt, mcdonalds kaját… Ha minden migráns nyalogató, woke nyomulós céget törölnek a bevásárló listáról, pár hónap alatt eredményesebb lesz az ellenállás!!
Tommaso
2023. november 24. 19:33
A sziriai polgárháború elő menekülés ürügyén észak-afrrikai arab százezrek jutottak be Európába. Ha a kormányoknak lett volna annyi eszük, hogy arabul tudókat küldjenek a határra, ők a kiejtésük alapján rögtön kiszúrták volna, hogy nem szir az ilető, hanem algériai vagy marokkói. Akinek nincs is mi elől menekülnie.
pot_ember
2023. november 24. 11:48
10 évet kaphatnak az ír "szélső jobbos randalírozok" https://www.irishexaminer.com/news/arid-41276200.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!