Benjamin Netanjahu Gázába látogatott (VIDEÓ)

2023. november 27. 13:11

„A végsőkig folytatjuk, egészen a győzelemig” – mondta az izraeli miniszterelnök.

2023. november 27. 13:11

Benjamin Netanjahu a hétvégén kihasználta a tűzszünetet és Gázába látogatott, ahol találkozot az izraeli csapatokkal – írja a Sky News.

Az izraeli miniszterelnök saját bevallása szerint azért volt ott, hogy elmondja katonáinak és Izrael polgárainak: „A végsőkig folytatjuk, egészen a győzelemig. Semmi sem állíthat meg minket”.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Novák Katalin

Facebook

Idézőjel

Örülök, hogy ismét együtt lehetnek a családjukkal.

Nyitókép: SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 27. 20:49
Izrael közel a végső győzelemhez. A tömeggyilkos iszlamistákat lelkesen leszopó bodrigyuri meg bekaphatja
Tommaso
2023. november 27. 20:47
Nagy kérdés, hogy folytatódik-e a tuzszunet és a tuszatadas. Izrael ezért napi 10 ember szabadon bocsátását várja. Vajon hányszor 10 elhurcolt civil van még életben?
Tommaso
2023. november 27. 18:21
Az iszlam terroristák mellett kommentelők talán nem is tudják hogy októberig az "ellenség" Izrael látta el Gáza két-millió lakosát vizzel, árammal, földgázzal, üzemanyaggal. Mert a kőgazdag arab olajállamok nem segitettek arab nemzettársaiknak. Nos valószinű, hogy Izraeltől ezek után nem kapnak semmit. Csak a pofájukban, ha ismét támadnának.
Tommaso
2023. november 27. 18:01
Az oroszok és az amerikaiak is a végsőkig folytatták a küzdelmet 1945-ben. Amig a Náci Németország meg nem szűnt. Ha megálltak volna Franciao. és (mondjuk) Csehország felszabaditásánál, Hitler csapatai újból erőre kapnak és a háború folytatódik. Az IDF tábornokai ismerik a történelmi példákat, amikből tanulni lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!