Ballisztikus rakétát lőhettek ki hétfő reggel Izraelre (Videó)

2023. november 20. 22:20

A Hezbollah Libanonból támadta Izraelt.

2023. november 20. 22:20

Hétfő reggel rakétát lőttek ki Libanonból Biranitra, Izrael egyik északi katonai bázisára – írja közel-keleti források nyomán a Portfolio.

A Times of Izrael jelentése szerint a becsapódást követően tűz ütött ki a bázison, személyi sérülés nem történt. A rakéta típusát illetően megoszlanak a vélemények, a török Anadolu hírügynökség szerint egy páncéltörő rakétával lőttek át a határon, míg a libanoni Al-Majadín és az iráni Mehr hírügynökségek úgy értesültek, Burkan típusú rövid hatótávolságú ballisztikus rakétákkal lőtt a Hezbollah.

A támadásról készült felvétel itt tekinthető meg:

A felvétel tanúsága szerint igencsak nagy volt a robbanás, amit nem valószínű, hogy egy egyszerű páncéltörő rakéta okozott volna.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Kinek van iGÁZA?

Adva van tehát két ősi nagykultúra, a zsidóság s a perzsák, amelyek egymás kölcsönös megsemmisítésében látják a „megoldást” nemcsak önmaguk, de az egész emberiség számára.

2024.10.14 12:07

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2023. november 21. 14:25
A heccbolha újra csípett. Lesz itt még nemulass!
Héja
2023. november 21. 09:03
Jobb egy futballisztikus rakéta. (Szoboszlai).
Namond
2023. november 21. 02:35
Vaskupola? Ez csak egy rakéta volt, nem egyszerre ezer.
MaBaker
2023. november 21. 00:53
Ez a konfliktus egyre nagyobb blama Bibinek. Tudtak a támadásról. A sajátjaikat is lőtték a terroristákkal együtt. Emiatt másodszor is csökkenteni kéne az áldozatok számát. A Gázában leölt emberek 40%-a gyerek (és még mennyi nő lehet). Sorra bombáznak ensz épületeket, iskolákat, kórházakat, miközben éheztetnek és szomjaztatnak 2millió embert. Kamu csecsemőfejezéssel, MR gép melletti fegyverraktárral és 2. Világháborús "terroralagút" sztorikkal járatják le magukat. Ezt az égést nem élheti túl Bibi, de Orbán is jobban teszi ha leszáll a vesztes lóról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!