Ballisztikus rakétát lőhettek ki hétfő reggel Izraelre (Videó)

2023. november 20. 22:20

A Hezbollah Libanonból támadta Izraelt.

2023. november 20. 22:20

Hétfő reggel rakétát lőttek ki Libanonból Biranitra, Izrael egyik északi katonai bázisára – írja közel-keleti források nyomán a Portfolio.

A Times of Izrael jelentése szerint a becsapódást követően tűz ütött ki a bázison, személyi sérülés nem történt. A rakéta típusát illetően megoszlanak a vélemények, a török Anadolu hírügynökség szerint egy páncéltörő rakétával lőttek át a határon, míg a libanoni Al-Majadín és az iráni Mehr hírügynökségek úgy értesültek, Burkan típusú rövid hatótávolságú ballisztikus rakétákkal lőtt a Hezbollah.

A támadásról készült felvétel itt tekinthető meg:

A felvétel tanúsága szerint igencsak nagy volt a robbanás, amit nem valószínű, hogy egy egyszerű páncéltörő rakéta okozott volna.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 22. 10:56
Ez egy jó hír. A zsidó apartheid terror nem marad válasz nélkül. Helyes!
kulszek
2023. november 21. 14:25
A heccbolha újra csípett. Lesz itt még nemulass!
Tommaso
2023. november 21. 10:01
NEM IGAZ, hogy minden arab terrorista lenne. Hiszen vannak köztük, kik annyira fiatalok, hogy nem birnak el egy géppisztolyt. Még nem.
Tommaso
2023. november 21. 10:00
A libanoni Hezbollah rakétákat Izraelre lövöldözésével saját hazáját sodorja veszélybe. DE EZ SEM érdekli őket. A "szent cél" mindent felülir.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!