Brutális videókkal bizonyítja az izraeli hadsereg a Hamász rémtetteit

2023. november 12. 10:35

Erős idegzetűeknek: az izraeli hadsereg testkamerás videón mutatta be, mi zajlik Gázában.

2023. november 12. 10:35
null

Az izraeli hadsereg egy eddig kiadatlan testkamerás videót közölt az október 7-i támadásokról, mivel miközben a gázai halottak száma egyre nő, addig egyes aktivisták tagadják a Hamász atrocitásait.

Tíz zsidót öltem meg a saját kezeimmel”

 – büszkélkedik gyilkosságaival egy Hamasz-terrorista egy felvételen, amit az izraeli hadsereg mutatott be a nyilvánosság számára.

Sokkoló testkamerás felvételeket mutatott be az izraeli hadsereg

A zsidó állam hadserege korábban nem látott, testkamerás felvételeket közölt az október 7-ei, brutális terrortámadásról, miután egyre többen kétkednek a Hamasz atrocitásainak megtörténtében. A Huffington Post által is bemutatott felvételeken többek között az látható, ahogy egy férfi és a fiai alsóneműben vannak egy hátsó udvaron, ahogy egy menedékhelyre menekülnek. Egy teljes harci felszerelésben lévő hamaszos rájuk támadva 

gránátot dob a menedékhelyre, a védekező apára és fiaira

 – a további jeleneteket talán inkább nem is részleteznénk. A sokkban lévő, túlélő fiúknak a hamaszos később vizet kínál a saját konyhájukban. Ilyen és ehhez hasonló videók sora került elő, miután az izraeli katonák által lelőtt Hamasz-terroristák testkameráit átvizsgálták. Az elkövetők olyat is csináltak, hogy áldozataik mobiltelefonjáról indítottak élő videókat a gyilkosságok megörökítésére.

Az IDF nyers Hamász-felvételeket mutat be újságíróknak

Ahogy telnek a hetek a terrortámadás óta, szerte a nagyvilágban egyre bátrabb és egyre durvább Izrael- és zsidóellenes tüntetésekre kerül sor, többek között nyugati nagyvárosokban is. 

Egyes tüntetők például New Yorkban vagy Londonban azt állítják már, hogy „fake news”, vagyis hamis hír, hogy a hamaszosok gyerekeket is elraboltak.

A Gáza városát időközben körbezáró izraeli hadsereg így elkezdte vetíteni a nemzetközi sajtó számára a felvételeket. A Huffington Post cikkében részletesebben írnak a jelenetekről, többek között gyermekek és kisbabák kivégzéséről.

Végül olyan felvételeket is hallhatnak, ahogy egy hamaszos terrorista a szüleinek büszkélkedik tetteiről: „A fiatok zsidókat ölt. Tízet öltem meg a saját kezeimmel.” Az anyja sírdogálni kezd, és annyit tud kimondani, „Allah hozzon haza biztonságban”. 

A terrorista frusztráltnak tűnik, hogy anyja nem örvendezik vele.

 „Anya, a fiad egy hős. Ölni, ölni, ölni!” – hangzik végül a felvételen.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Veszprémy László Bernát

Facebook

Idézőjel

Láttunk felvételeket megégett holttestekről, teherautók hátán halomba pakolt, vérző tinédzserekről.

***

Nyitóképen: Palesztinpárti tüntetők követelik az Európai Uniótól Brüsszelben, hogy lépjen fel a tűzszünet elérése és a Gázai övezet blokádjának feloldása érdekében. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, ahol meggyilkoltak több mint 1400 embert, háromezret megsebesítettek, körülbelül 200 embert elraboltak és túszként tartanak fogva. Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 12. 19:13
Szar zsidó propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
fintaj-2
2023. november 12. 18:25
A gázai bombázásokban, rakétatámadásokban, összeomló épületekben összezúzott civilek elpusztítása személytelen, amiért egy zsidót sem lehet kegyetlen gyilkosnak nevezni? Ez nekik etikus gyilkolás, amit megtehetnek?
karakter-2
2023. november 12. 14:16
Az izraeli hadsereg keresztényeket is gyilkol ott, amiről természetesen senki nem beszél: A gázai Szent Porphirusz történelmi görög ortodox templom kegyetlen zsidó bombázása soron 18 keresztényt gyilkoltak meg. És ez csak egyetlen példa, amit a mocskos magyar és nemzetközi cionisták ( az egyházzal egyetemben) elhallgatnak. https://szentkoronaradio.com/blog/2023/10/23/palesztin-keresztenyek-nyilt-levele-a-filoszemita-cionista-nepirtast-tamogato-nyugati-keresztenyekhez/
powerage
2023. november 12. 13:32
Lerohadt a propagandagépezet. Már a CNN is ilyeneket ír: https://edition.cnn.com/2023/11/11/middleeast/gaza-al-shifa-hospital-israel-attack/index.html Oy vey!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!