A Hamász szerint túszok kiszabadításáról folynak tárgyalások egy 3 napos tűzszünetért cserébe

2023. november 08. 17:49

A túszok fele amerikai.

2023. november 08. 17:49

Tárgyalások folynak a Hamász által fogva tartott tucatnyi túsz, köztük hat amerikai szabadon bocsátásáról, cserébe egy háromnapos tűzszünetért a Gázai övezetben – állítja egy Hamászhoz közel álló forrás a Times of Israel szerint.

A tárgyalások 12 túsz – akik közül hat amerikai – szabadon engedéséről szólnak, 

cserébe egy háromnapos humanitárius szünetért, hogy a Hamász szabadon engedhesse a túszokat, és Egyiptom hosszabb időtartamot kapjon a humanitárius segélyek szállítására” – állítja a forrás.

Nyitókép: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. november 08. 22:53
@lájkbajnok Igen, szorul a hurok a Harvard szélsőbalosai csatornapatkányainak a nyaka körül. Gondolom, te is ezt érzed...
Mich99
2023. november 08. 22:43
Mint várható volt, a terroristák egyenként illetve tucatonként árulják a túszokat – és közben mentik a irhájukat... És mindezt már előre, a gyilkolászás előtt, eltervezték, ezért gyűjtötték be a külföldieket...
fintaj-2
2023. november 08. 20:56
Tommaso, falnak mennél, ha holnaptól minden Jeruzsálemi, Cisz-Jordániai, Gázai palesztin azt mondaná holnaptól Izrael állam polgára vagyok, vessetek véget a népirtásnak!?
Tommaso
2023. november 08. 20:28
Érthetetlen, hogy miközben a támadásban lévő izraeli hadsereg az agresszor ellenség területének már felét elfoglalta, és azok egyre kevesebb rakétát lőnek Izraelre (nyilván fogytán van, és a rakétakilövő állások is gyorsan fogynak), valaki (egy senki) azt vélelmezi, hogy Izrael elveszti ezt a háborút. Miközben neki 200 vadászgépe van, a terroristáknak egy sincs. Őrület!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!