Visszacsap Izrael: gázai mecsetet bombáztak, a földdel tették egyenlővé a Hamász egyik vezetőjének házát (VIDEÓK)

2023. október 08. 12:37

Visszalőttek a gázai övezetbe és Libanonba is.

2023. október 08. 12:37
null

Az izraeli légierő a Twitteren tett közzé egy rövid videót arról, hogyan tették a földdel egyenlővé a Hamász hírszerzési vezetőjének házát. Azt nem tudni, hogy a vezető a házban tartózkodott-e vagy sem. Az izraeli légierő közben folytatja a Hamász-célpontok elleni támadásokat, valamint előkészíti a szárazföldi inváziót is a gázai övezet ellen.

Közben egy másik felvétel is napvilágot látott, ezen egy rommá lőtt mecset látható.

Izrael pedig visszalőtt Libanonba is, miután a Hezbollah becsatlakozott a háborúba. A visszalövést afféle figyelmeztetésnek szánták, hogy a Hezbollah maradjon ki a harcokból.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 08. 18:57
a HAMASZ-nak sok a vesztenivalója. 15 éve uralják Gázát, ennek most vége lehet. A sok ezer hamarosan halott terroristájukról nem is beszélve.
Uztu
2023. október 08. 15:19
Hamasznak nincs veszteni valója, és évtizedek óta készülnek erre. Egy mecset leromvolása emiatt nem hírértékű.
B_kanya
2023. október 08. 14:05
"Novicsok-5B_kanya 2023. október 08. 12:50 Különben meg érdekelnek bárkit is az izraeli háborús bűncselekmények?" Amúgy kellene, hogy érdekeljen embereket, mikor lépte túl az önvédelem szintjét, de most, hogy a hettiták nőket hurcoltak körbe, véres fejjel, félmeztelenül, ahol suttyó kölykök köpködték őket, senki nem fogja.
Aerion
2023. október 08. 13:52
Nem gondolom, hogy egy mecset lebombázása nagyon mérsékelné a zsidókkal szembeni haragot és gyűlöletet. Inkább valami olyasmit generálhat, hogy a kurva édesanyátokat, nekünk van igazunk. De hát, ilyen a háború. Öngerjesztő hatású.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!