Putyin új teóriával állt elő Prigozsin halálával kapcsolatban

2023. október 05. 20:41

Az orosz elnök szerint kézigránát repeszeket találtak a lezuhant repülő utasainak holttestében.

2023. október 05. 20:41
Jevgenyij Prigozsin lezuhant repülőgépének égő roncsai

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön közölte, hogy kézigránát darabjait találták meg a Jevgenyij Prigozsin orosz zsoldosfőnök repülőgépének augusztusi lezuhanásakor meghalt emberek holttestében – adta hírül az AP.  Az orosz elnök hozzátette, hogy a balesetet vizsgáló szakértők nem találtak arra utaló jelet, hogy a gépet „külső behatás” érte volna. Mint ismert, a fedélzeten tartózkodó mind a 10 ember, köztük a Wagner zsoldoscsoport vezetője, Jevgenyij Prigozsin, életét vesztette.

Ezt is ajánljuk a témában

Bár Putyin megjegyezte, hogy a vizsgálat még folyamatban van, és nem mondta el, hogy mi okozta a balesetet, nyilatkozata arra utalt, hogy a gépet egy véletlen gránátrobbanás okozta.

Nyitókép: Twitter

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 06. 03:25
Elnök Úr! Valahogy békűljetek már ki, ezekkel a Grúzokkal: https://vm.tiktok.com/ZGJcswtmU/
EX_Terminator
2023. október 06. 00:07
Most már csak azt nem értem hogy mit keresett ott az a gránát? Mert reálisan nézve, semmi keresnivalója nem lehetett volna ott figyelembe véve hogy nem harcolni mentek.
Kovács Ubul
2023. október 05. 22:54
Ukrán vadászgép volt.
rocktoberi-2
2023. október 05. 22:41
Mikor a sorállományú időmet töltöttem behoztak a Kecskeméti Katonai Kórházba három orosz sorállományú katonát. Kézigránátot dobáltak egymásnak játékból és rosszul sült el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!