Putyin szerint Oroszország hozzá tudna járulni az izraeli békéhez

2023. október 12. 13:19

Az ugyancsak háborúzó orosz elnök szerint országa segíthetne a békefolyamatok során, mert Izraellel és a palesztinokkal is remek kapcsolatot ápol.

2023. október 12. 13:19

„Miért ne járulhatnánk hozzá a békéhez? Nagyon jó kapcsolatban állunk Izraellel, és barátok vagyunk a palesztinokkal évtizedek óta” – jelentette ki az Ukrajnát több mint egy éve megtámadó és azóta is háborúzó Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sky tudósítása alapján.

Izrael egyébként az orosz-ukrán konfliktusból a kezdetek óta megpróbál kimaradni, „cserébe” Oroszország sem tör pálcát felette az iráni célpontok bombázásakor, vagy most, a Gázai övezet megtámadásánál.

Putyin: Jelenleg elképzelhetetlen a tűzszünet

Az orosz elnök ugyanakkor hozzátette: a fentiektől függetlenül szerinte

jelenleg elképzelhetetlen a tűzszünet, és Izrael sem igényel közvetítést az oroszoktól.

Vlagyimir Putyin szerint az amerikaiaknak vagy az egyiptomiaknak kellene segíteniük a tárgyalások megkezdésében, valamint a gázai civileknek biztosítandó menekülési útvonal kialakításában.

Nyitókép: AFP/Sergei Guneyev

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. október 14. 10:54
Nyilván, ahogy az ukrán békéhez is. Abbahagyják, és béke lesz. A mai orosz vezetés, ez a szovjet kommunista KGB-s klikk egy rákos daganat a világ testén.
B_kanya
2023. október 12. 21:05
"Kovács Ubul 2023. október 12. 15:03 "Putyin: Jelenleg elképzelhetetlen a tűzszünet" - eddig Ukrajnában is eljutott a kágébés béketeremtő." Nem volt nehéz, mivel a törpe pöcspianós bunkergoblin rendeletben tiltotta meg a Putyinnal tárgyalást. Jaaaa, bubukáék ezt elfelejtették? Vot éto zsizny...
B_kanya
2023. október 12. 21:03
"Unknown 2023. október 12. 16:13 soha eletedben nem voltak meg barataid,mindig is gonosz,szar alak voltal" Magadra mondád.
Aerion
2023. október 12. 15:41
Kovács Ubul "Putyin: Jelenleg elképzelhetetlen a tűzszünet" - eddig Ukrajnában is eljutott a kágébés béketeremtő. --------------------- Semmiféle tűzszünetre nincs szükség ukrajnában, haver. : D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!