Nocsak: Putyin legközelebbi külföldi szövetségese kezdett el fegyverszünetet sürgetni

2023. október 31. 10:09

„Patthelyzet alakul ki, senki nem tud semmit se csinálni most”.

2023. október 31. 10:09
null

Oroszország és Ukrajna patthelyzetben találta magát, a feleknek le kell ülniük a tárgyalóasztalhoz, hogy békét kössenek – idézi Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnököt az Independent

Mindkét van épp elég probléma, és senki nem tud most mit tenni annak érdekében, hogy előre mozdítsa saját helyzetét a harctéren” 

– vélekedett Lukasenka. 

A fehérorosz elnök szerint emberek halnak meg mindkét oldalon, ezért mindenképpen meg kell kezdeni a béketárgyalásokat. „Ahogy már mondtam, nincs szükség előfeltételekre, a lényeg az, hogy kiadják a STOP-parancsot” – jelentette ki a fehérorosz elnök a BelTA fehérorosz állami hírügynökség kérdésére.

Nyitókép: Mikhail Metzel / POOL / AFP

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. október 31. 12:22
“ Mindkét van épp elég probléma, és senki nem tud most mit tenni annak érdekében, hogy előre mozdítsa saját helyzetét a harctéren” Javítsd már ki, kérlek!!!!!! Ezért fizetnek nem?
auditorium
2023. október 31. 11:25
Sokak szerint az európai hangulat a háború előtti 3O-as éveket idézi. A sok bábpolitikus hagyja, hogy a világ megint lángokba boruljon. Mkel volt az első, akit megvezettek a telefonjai lehallgatása révén, 2O15 telén sürgősen Obá- hoz utazott, valami kellemetlenség érhette, mert a külföldi boulvardlapok szerint nem ment el a búcsú gálavacsorára. A pontos tárgyalás témájáról a média nem tájékoztatott. Utána jött 2O15. augusztusában a szelfi és az áradat Európa felé, a Westbahnhofon és a münchen Hbf-on pedig a virágcsokrokkal fogadott migránsok, mert ki lett mondva: "Wir schaffen das". A tömegbehajtás, robbantgatás, késelés és nemi erőszak kezdi kissé ébreszteni őket, de a zorbánozásról azért nem mond le médiájuk.
Novicsok-5
2023. október 31. 11:21
Nocsak, tyű, hűha. Nem lehetne simán kiírni ki sürget és mit?
Kovács Ubul
2023. október 31. 11:20
Orbán kottájából jáccik, mióta ő inkább Washington nótáját fújja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!