„Mocskos zsidók!” – skandálták Németország utcáin a palesztinok (VIDEÓ)

2023. október 08. 07:11

Megdöbbentő képsorok Berlinből.

2023. október 08. 07:11
null

Johannes Steiniger, a CDU politikusa, a Bundestag tagja megdöbbentő képsorokat posztolt a TikTok-csatornáján.

Németországban skandálva ünnepelnek a helyi palesztinok, az izraeli események után.

„Mocskos zsidók” – skandálják Berlin „Napfény-sugárútján” (Sonnenallee), a Neukölln kerületben.

A politikus hashtagként leszögezte: állítsuk meg az antiszemitizmust!

Frissítés: A CDU politikusának a videóját el lett távolítva a TikTokról, viszont egy német twitter-felhasználó feltöltötte a skandálást a közösségi oldalára.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. október 09. 11:27
"izraeli történések" Adjátok vissza a javítási funkciót!
pipa89
2023. október 09. 11:25
A Holocaust elkövetésének kollektív bűntudata alatt a jenkik elhitették velük, hogy az európaitól teljesen eltérő kultúrájú embertömegek megoldás lehetnek a német bajokra. A masszív FOS kimosta a német nemzeti öntudatot és bedőltek Mammonnak: átengedték a saját országukat a zsidók legnagyobb ellenfelének, Soros Gyurka megcsinálta: egy örökre megoldhatatlan problémát akasztott a nyakukba és persze ezt a problémát akarják kiterjeszteni egész Európára. Ne higgyük azt, hogy nem sikerülhet nekik, mert az Izraeli történések ugyanúgy a jenki forgatókönyv része, mint az, hogy Közép-Ázsiában, a Balkánon, a Közel-Keleten vagy a Távol-Keleten is bármikor tudnak tűzfészkeket csinálni a jenki hadiraktárak kiürítésére, hogy az újabb generációs fegyvereknek helyük legyen. Az ukránok elkészültek, most jön Irán és Közép-Ázsia gyengébb országai. A cél Kína legnagyobb energia-beszállítóinak bedöntése. Kína elszigetelése.
rocktoberi-2
2023. október 09. 06:37
Gyertek ezt is cáfolni, libsik! Mint a hasonló bécsi eseményt!
rockercicc
2023. október 09. 00:27
Mocskos arabok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!