Mióta aggódik a 444 és a Telex a külhoni magyarokért?

2023. október 02. 07:49

Beneš-dekrétumok? Nyelvtörvény, kettős állampolgárság? Ezekről nemigen láttam cikkeket az elmúlt években a balliberális lapokban.

2023. október 02. 07:49
Both Hunor
Both Hunor
PestiSrácok

„Robert Fico szombat esti győzelme óta több aggódó cikkben is aggódik a libsi sajtó a kisebbségben élő magyarok miatt. A 444-en több cikkben is emlegették Malina Hedvig ügyét és a dunaszerdahelyi magyar szurkolók megverését is. Hogy létezik, hogy 15–20 évvel a fenti esetek megtörténte után épp most vált fontossá a külhoni magyarok ügye? Beneš-dekrétumok? Nyelvtörvény, kettős állampolgárság? 

Ezekről nemigen láttam cikkeket az elmúlt években a balliberális lapokban. Szóval nehogy elhiggyük egy percig is, hogy a herbálos, belpesti újságíró csapatot valami csoda folytán elöntötte a hazaszeretet. Nem, nem. Elég csak ellenérvként megemlíteni, hogy augusztusig még a 444 kollégája volt az a Miklósi Gábor, aki azzal szerzett kétes hírnevet magának, hogy a Puskás Aréna megnyitóünnepségén egyedüliként nem állt fel a már-már a felvidéki magyarok himnuszaként tekintett, de mindenképp a kárpát-medencei összetartozás kultikus dalaként ismertté vált Nélküled című dalra. Amit egyébként épp egy felvidéki kislány énekelt a stadionban.

A Telex és a 444 álságos cikkei most arról szólnak, hogy nem sikerült a szlovák elvtársaiknak hatalomra kerülniük, nem sikerült végképp megbontani a közép-európai egységet, így az továbbra is a Soros-család régióbeli terveinek útjában fog állni. Adja Isten, hogy a két hét múlva tartandó lengyel választások is a hazafiak és az antiglobalista erők, a PiS győzelmét hozzák el. Ne legyen kétségünk, hogy az amerikai baloldal ottani lerakata ezek után még inkább mindent be fog tenni Mateusz Morawieckivel szemben.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

A magyar jobboldal nem imádja Ficót – csak képes elszámolni kettőig.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apa1964
2023. október 03. 19:30
Elolvastam három kommentet és lenyűgözött. Ezek az "emberek" itt ülnek az oldalon és alig várják, hogy bele köphessenek. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy én egy általam unszinpatikus oldalt olvassak, ne adj isten, még kommenteljek is a cikkekre. Ezek tényleg fizetett provokátorok, vagy vérbeli komcsik....egyre megy. Arra sem méltatom "ezeket", hogy diszlájkoljam a hozzá szólásaikat. Bekaphatjátok parasztok!
Akitlosz
2023. október 03. 04:45
"Mióta aggódik a 444 és a Telex a külhoni magyarokért?" Ezt neki kellene tudnia, a hű de konzervatívok olvassák naphosszat azokat az újságokat. Tőlünk hiába kérdezgeti. Az újságírók manapság tudakozónak használják az olvasóikat. Ha nem tud valamit, akkor járjon utána, ne cikket írjon!
gekk
2023. október 02. 15:56
Mióta szopja fel a prostisrácok ficót?
Pelso j.
2023. október 02. 14:45
pubi, ti sem aggódtok értük, csak felhasználjátok őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!