„Méltósággal kell átvészelnünk ezt a telet!” – Ukrajna nehézségeiről vallott Zelenszkij

2023. október 05. 10:56

Az ukrán elnök leszögezte: „lassan, de biztosan” kiszorítják Oroszországot a földjükről.

2023. október 05. 10:56

Ukrajna „lassan, de biztosan” kiszorítja Oroszországot a földjéről – mondta Volodimir Zelenszkij, aki továbbra is biztos abban, hogy Ukrajna jó úton halad Oroszország kiszorításában, bár elmondása szerint a fegyver- és lőszerhiány jelentős nehézségeket okoz.

A nehézséget az jelenti, hogy rengeteg az aláaknázott mező, hiány van fegyverekből és lőszerekből, különösen a légvédelemben” 

– mondta az ukrán elnök a Sky TG24 olasz csatornának, amelyet a Sky News szemlézett. Zelenszkij figyelmeztetett arra is, hogy a közelgő tél kihívások elé állíthat minden ukrán állampolgárt, minden civilt, a dolgozó egyszerű embereket és a katonákat is. „Méltósággal kell átvészelnünk ezt a telet, anélkül, hogy elveszítenénk a harctéren meglévő kezdeményezésünket” – hangoztatta az ukrán elnök.

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 05. 17:23
ugy fogja vegezni mint a ceausescu, bar zeller nala is rosszabb
pollip
2023. október 05. 13:38
Adjatok el néhány ékszert!
Teréz Pitykéz
2023. október 05. 12:52
kiszike, ezt tudnád zongorával is előadni?
pandalala
2023. október 05. 12:28
" A Cartier ékszerbolt egykori alkalmazottja azt állítja, hogy Olena Zelenszka 1,1 millió dollárt költött el ékszerekre. A New York-i ötödik sugárúton található Cartier áruház volt alkalmazottja azt mondta „megpróbáltam elvinni egy gyors körbevezetésre, de nem érdekelte". Zelenszka látogatása a luxus butikban igen váratlanul ért véget, amikor ráförmedt az alkalmazottra. Ki mondta, hogy szükségem van a véleményedre?" - szólt rá a nőre, aki csak segíteni próbált neki. Ezt követően a butik volt munkatársa szerint Zelenszka elbeszélgetett az üzletvezetővel. Az ex-munkavállalónak fogalma sincs, hogy miről folyt a beszélgetés, de másnap kirúgták a butikból. Ezután úgy döntött, hogy megosztja a bizarr találkozásról szóló történetét az Instagramon. Sikerült elcsempésznie a Zelenska vásárlásait tartalmazó blokk másolatát, miközben a butikban a személyes holmiját pakolta össze. " Ha ez igaz, akkor, szvsz, elkezdte(ték) kimenekíteni a pénzt valami kevésbé lefoglalható formába ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!