Megrázó képeken az orosz csapás sújtotta Harkiv megyei település (videó)

2023. október 06. 12:16

Több mint ötvenen vesztették életüket a támadásban.

2023. október 06. 12:16

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, csütörtökön késő este orosz csapás  ért egy élelmiszerboltot ért egy Kupjanszk közeli kis településen. A támadásban több mint ötvenen életüket vesztették, és a település nagy része romokban hever.

Ezt is ajánljuk a témában

A támadás után állapotokról volodimir Zelenszkij ukrán elnök X-en osztott meg egy felvételt, amelyen jól látszik, a hatalmas pusztítás. 

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 07. 09:12
muszka szopóknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ!
Akitlosz
2023. október 07. 05:56
A videón a harkovi Reikartz hotel látható, amely külföldi tanácsadók szálláshelye volt. Másik épület az ukrán katonai felderítés helyi központja. Onnan szervezték az Oroszország Belgorod régiója elleni terrorista akciókat. Harmadik épület pedig a harkovi katonai toborzóközpont, ahol az utcáról elrabolt embereket tartották fogva, hogy azután a frontra küldjék őket. Groza faluban a náci Ardent zászlóalj bázisát támadták az oroszok. 51 halott, abból egy ártatlan civil.
alexandrosz-2
2023. október 06. 20:09
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
tavirozsa2
2023. október 06. 19:46
Egy kis településen ekkora lakótelep?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!