Megdöbbentő képsorok: mindenki fedezékbe menekült egy jeruzsálemi temetésen (VIDEÓ)

2023. október 09. 19:49

Épp a 20 éves áldozat nővére beszélt a jeruzsálemi temetésen, amikor megszólaltak a szirénák. A brit származású katona két éve csatlakozott az izraeli hadsereghez.

2023. október 09. 19:49

Légiriadó miatt félbe kellett szakítani egy jeruzsálemi temetést, amelyen éppen a 20 éves áldozat lánytestvére beszélt könnyek között a fájdalmáról – írja a BBC.

A felvételen az látszik és hallatszik, hogy megszólalnak a szirénák, és a temetésen jelen lévő katonák mindenkit a földre parancsolnak.

A brit származású Nathanel Young két évvel ezelőtt kezdett el szolgálni az izraeli hadseregben.

A felvételt ide kattintva tudják megtekinteni.

Nyitókép: BBC

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 10. 05:09
Pont leszarom. Ami aljasságot ott is itt is elkövettek, van okuk beszarni.
bodrigyuri
2023. október 09. 23:29
Egyszer biztos vége lesz, addigra a mandi kizsidózza magát és akkor majd foglalkozzunk az államcsőddel. Terelésnek jó ez a zsidó ügy, de uncsi.
need-info
2023. október 09. 22:38
Egy lakatlan szigeten kellene élni, ahol semmit nem tudsz a külvilágról.
NeMá
2023. október 09. 20:58
A kerti műanyagszék mint vaskupolát láttam :( Tunyák és idióták lettünk! Jönnek a marhák aki szarnak a handabandára és végeznek velünk! Mindenki huzzon az edzőterembe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!