Magyarország és Lengyelország leszavazta a közös uniós migrációs nyilatkozatot

2023. október 06. 18:51

A tagállamok vezetői által elfogadott nyilatkozatból kimaradt a migrációról szóló rész.

2023. október 06. 18:51

Nem került be a migráció témája az európai uniós állam- és kormányfők granadai informális találkozójának közös nyilatkozatába, viszont egységes álláspontot fogalmaztak meg a közösség bővítésével és stratégai autonómiájával kapcsolatban pénteken.

A házigazda Spanyolország miniszterelnöke az esemény záró sajtótájékoztatóján sikeresnek ítélte a tanácskozást, amelyen szavai szerint olyan kérdésekre keresték a választ az európai vezetők, mint hogy milyen lesz a jövője, hány ország alkotja majd, miként lehet hatékonyabb a döntéshozatal, versenyképesebb, ellenállóbb a gazdaság.

Az Európai Tanács elnöke, Charles Michel a közös uniós nyilatkozat mellett, saját nevében külön nyilatkozatot adott ki a migrációról.

(MTI/Mandiner)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Beata Zawrzel/AFP

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 07. 05:38
Leszavazták. Ketten. Leszarja a többi geci. A zsidók kersztényellenes projektjét nincs ami/aki megakassza. A két ellenkező filoszemita csicskájukat pedig szépen szarrá szopatják, szétzsarolják, míg be nem hódolnak.
hlaci83
2023. október 07. 03:28
Korszakalkotó ötlet: 1. Vegyük fel Ukrajnát az unióba 2. Mechanizmus indul (kötelező kvóta), a banánzabálók és a kecskebaszók mehetnek is oda.
bagira002
2023. október 07. 02:27
kerek-a-perec 2023. október 06. 23:03 ,,Őszintén,, belegondoltál mivel jár a te ötleted , Magyarország halálával . Örömmel tapsolsz családtagod téged a betolakodók megkéselnek, Gyurcsány klán kormánya az ukrán háborúba vezényelne . Katasztrófákat eunak Brüsszel Ursula Merkel csinálják. Hogy beszélhet erős közösségről , nézz végig az eus országokon tele adóssággal Brüsszel mást se csinál mint állandóan packázik szankciózik . Erős közösség a 6 eut megalapító tőkés ország amely a többi eus országot elnyomják javait maguk közt osztogatják. Kettős mérce nyugati keleti blokk bérek közt . Eus vezető országok a keleti blokkot lenyomják uralkodni tudjanak rajta . Közben kiderült az egész eus vezérkar korrupt hazudnak bukott kommunistákat pénzel tömik kormány buktassanak , nem az eut képviselik . Haszonelvűek.
kund01
2023. október 07. 00:45
von der leYennel kezdve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!