Kitüntették a Wagnernél, most újra gyilkossággal vádolják

2023. október 23. 13:12

Hat hónap után hazatérhetett Ukrajnából.

2023. október 23. 13:12

Az orosz média arról számolt be, hogy egy férfi tavaly decemberben csatlakozott a Wagnerhez egy büntetés-végrehajtási telepről, ahol a gyilkosságért, lopásért és rablásért kapott tíz év és tíz hónapos börtönbüntetését töltötte – írta meg a Szabad Európa.

Azt követően, hogy letöltötte a Wagner-csoportban a szerződésben előírt hat hónapot, hazatérhetett Ukrajnából. Kegyelmet kapott, és júliusban három kitüntetéssel tért vissza szülőhelyére, Primorje Krajba. A hazatérését követően a nyomozó hatóság tájékoztatása szerint

a meg nem nevezett férfi bevallotta, hogy október 5-én Anucsino község közelében megölt egy 32 éves nőt.

Egy kocsiban hagyta, majd felgyújtotta az autót.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 23. 15:34
Több tízezerből egy. A 32 éves nőt ez ugyan nem vigasztalja, de társadalmilag megéri. Nem mindenki tud élni a második eséllyel, de a nagy többség igen. Különben amióta világ a világ ezt a gyakorlatot követik a háborúzó országok. A börtönlakók háborúba küldésével összességében mindenki nyer, az állam, a társadalom és a börtönlakó is. Ha épen túléli. Az autóvezetés is összességében hasznos dolog, annak ellenére, hogy akadnak balesetet okozók.
lajajakab11
2023. október 23. 14:55
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Hruscovka" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!! JELENTKEZŐK(alul):
templar62
2023. október 23. 14:15
Szelavi ukia
drogqueen
2023. október 23. 13:34
Putyin a poklot szabadította a világra, de Oroszországra is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!