Ki győz: a globalisták vagy a patrióták? Lengyelország választ – kövesse élőben a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

2023. október 11. 12:05

2023. október 11. 12:05
null

Marad-e a hatalomban a nyolc éve kormányzó Jog és Igazságosság, vagy legyőzi a szivárványellenzék? Október 15-én, vasárnap a lengyelek választanak, de nekünk, magyaroknak is van miért izgulnunk, mert Európa jövője a tét. A Mandiner élő műsorral készül vasárnap 19:00-kor, tartson velünk!

Vasárnap este minden szem Lengyelország országgyűlési választására szegeződik Európában. A Jog és Igazságosság (PiS), Jarosław Kaczyński miniszterelnök-helyettessel az élen, 38 százalékon állva vezet a felmérésekben a 30 százalékon álló, Donald Tusk-féle Polgári Koalícióval szemben. Az ellenzék akkor tudna kormányt váltani, ha sikerül háromötödös, minősített többséget szereznie, amivel a köztársasági elnöki vétó érvénytelenné válna. Az izgalmakat fokozza, hogy a parlamenti választás napján népszavazást is tartanak az EU menekültügyi javaslatáról.

 

 

Kövesse vasárnap 19 órától a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján a lengyel választások eredményeit élő műsorunkon keresztül! Élő bejelentkezésünk során percről percre, több helyszínről is tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb hírekről. Mindemellett a Mathias Corvinus Collegium szervezésében kerekasztalbeszélgetéssel készül Tóth Bálint, Szalai Zoltán, Szánthó Miklós, Magyar Levente és Janusz Bańczerowski. Stúdiónkban Mráz Ágoston Sámuel és Kiszelly Zoltán szolgáltatják a szakértői véleményeket, de elemzi az eseményeket többek között Kiss Rajmund, Demkó Attila és Somkuti Bálint is, akik az MCC-ből csatlakoznak majd be. Továbbá élőben kapcsoljuk Lengyelországot is: a Mandiner munkatársai a helyszínről szolgáltatják a helyiek reakcióit! 

Ne feledje: vasárnap 19 órától élő eredményváró műsorral jövünk a lengyel választásokról! Kövesse a Mandiner Facebook-oldalát vagy YouTube-csatornáját!


YouTube-csatornánk elérhetősége: https://www.youtube.com/@MandinerTV 
Facebook-oldalunk elérhetősége: https://www.facebook.com/mandiner.hu 

 

Iratkozzon fel Ön is YouTube-csatornánkra!

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. október 15. 19:18
orbanegygeci-0egonsamu 2023. október 15. 17:21 ..."Hogy beszelsz a torok baratainkrol, te fogatlan? Ellenseg? Hm?" Az EU által tömegével importált nigger afrikai, a szír, az afgán, az iraki, a pakisztáni stb. az neked TÖRÖK, te Isten barma?
Aegopolis.
2023. október 15. 16:38
Azért ez még egy Mandineren is kivételesen nagy baromság: "Az ellenzék akkor tudna kormányt váltani, ha sikerül háromötödös, minősített többséget szereznie"
templar62
2023. október 15. 16:35
YouTube " ROTA " ( Isten engem úgy segéljen .... ) lengyel első világháborús eskü
nemzeti-47
2023. október 15. 13:38
Hazafiak, vagy globalisták? Bevándorláspártiak, vagy nemzetállamiak?ű Háborúpártiak, vagy békepártiak? Lengyelország fennmaradása, vagy újabb eltűnése a térképekről? Európa sorsa dől ma el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!